Megnéznétek a tesztem?
2018. márc. 26. 10:33
21/33 anonim válasza:
Petefészek fájdalmat meg okozhat a terhesség, de ciszta és felfázás is. Meg a közelgő menzesz is. Ez eleg általános.
22/33 anonim válasza:
Kérdező! Engem érdekelne, hogy mi lesz a dolog folytatása, úgyhogy nyugodtan írjad csak ;) akinek meg nem tetszik görgessen tovább. Csináltál egyébként ma is tesztet vagy csak tegnap? Drukkolok!!!
23/33 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam csak
Most várakozok hogy megjöjjön.
Ha esetleg valami csoda folytán mégsem jön akkor majd tesztelek újra de azt csak csütörtökön vagy pénteken! Ha addig nemjönne.
2018. márc. 27. 07:45
24/33 A kérdező kommentje:
Melleim beduzzadtak:) még nemjött meg.
Kis reményem van még.. :)
2018. márc. 27. 16:24
25/33 anonim válasza:
22, nem csak az akarhat jót, aki maga alá pisil az izgalomtól hogy egy vadidegen nő terhes-e. Objektúv válasz ezerszer többet ér, mint az hogy "juuuj teszteltél?? megy a drukk majd írd meg léciiiii."
26/33 A kérdező kommentje:
Még mostsem jött meg 😯
Enyhe görcsök 3 napja vannak,
Melleim fájnak.
2018. márc. 28. 06:56
27/33 anonim válasza:
Pszichésen lehet úgy kitolod, hogy nem is fog jóideig. De mindegy is, csinálj már egy nyomorult tesztet mert ha 3 nap késéssel negatív akkor baj van és irány a doki de ezt már olyan sokan leírták itt és a másik kérdésnél is! Ha terhes vagy, azt már mutatnia kell.
28/33 anonim válasza:
25-ös te egy igazán kedves ember lehetsz. Empátia nulla, ülj le egyes!!! Jaj igen, a 22-es válaszoló vagyok! Lehet lepontozni, nem vág földhöz :D
Kérdező! Pár nap és kiderül mitől lehet ez. Addig is kitartás! ;)
29/33 A kérdező kommentje:
Nemszeretnék hamar tesztelni
Inkább várnék
Ha netalántán nemjönne meg.
Bár ma elés erős mensis görcsöm van
Szerintem ma megis jön..
De bárcsak én tévednék.
2018. márc. 28. 10:19
30/33 anonim válasza:
28, nem akkor akarhat csak jót az ember - ismétlem - ha tüncimüncin hajtogatja a semmit. Az nulla. A hasznos válasz az, amit adtam: ne görcsöljön rá ennyire, teszteljen ismét és ha negatív itt az ideje orvost látogatni. EZ hasznos. A képmutató "azt sem tudom ki vagy de jajjajj úúúgy izgulok" egy látszat. Tanacsot kért, azzal nem segítesz, hogy kamu-tünciskedsz. Nem is értem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!