Megnéznétek a tesztem?
2018. márc. 26. 10:33
2/33 anonim válasza:
1 csík negatív, ehhez igazán nem tudom miben kellett segítség. Biztos jön majd 1-2 "sasszem", aki látja a másodikat, egy még negatívba is rakja hogy te is lásd, amit ő, de ne hagyd magad becsapni. Ettől függrtlenül lehetsz terhes ha még nem jött meg, mikor kéne?
4/33 anonim válasza:
Valóban negatív, mikorra nem várod?
5/33 A kérdező kommentje:
Ma kellene
Görcs van enyhén de még semmi
Megérzés alapján csináltam
De ugylátszik tévedtem. :(
2018. márc. 26. 10:44
6/33 anonim válasza:
Negatív sajnos. Másfél év után már lehet menni kivizsgálásokra.
7/33 anonim válasza:
Ha mára nem vártad, akkor szerintem 1-2 nap múlva ismételj, szerintem még ne add fel a reményt! Drukkolok Neked, és írj majd hogy mi lett! Sok sikert!
8/33 anonim válasza:
A megérzés egy babára vágyónál sajnos nem sokat ér. Nekem minden hónap egy megérzés volt.
De ha csak ma kéne megjönnie, van meg esély. Bár másfél év....már kicsi az esély hogy egyszer csak bumm spontán pozi lesz a teszt, ugye tudod? :( Kivizsgáláson voltál már? Párod volt?
9/33 anonim válasza:
Te írtad a krémes folyást és hányingert, mint jelek? Sajnos ezekre nem szabad adni.
10/33 A kérdező kommentje:
Nemvoltunk semmilyen kivizsgáláson
Vártuk hogy spontán sikerül
És reméltük,nincs semmi baj.
Hát úgylátszik tévedtünk :(
2018. márc. 26. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!