Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

Sajnos negatívnak látom..

Más fél év próbálkozás 😟

[link]

2018. márc. 26. 10:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát a másfél év elég sok..... nemhiába javasolják hogy 1 év sikertelenség után érdemes kivizsgálast kérni, mert az is idő! Mire időpontokat kaptok, kiértékelik, ha kell valamit akkor kikezelik, stb. Szerintem kérjetek tanácsot az orvosodtól mielőbb.
2018. márc. 26. 11:15
 12/33 anonim ***** válasza:
20%
Egyrészt nemvárt napján korai tesztelni, mászrészt nem tudom, mennyire értek rá, de mi másfél év próbálkozás után kezdtük a kivizsgálásokat, és a 4. évre lett belőle baba.
2018. márc. 26. 11:45
 13/33 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 6-os ill. a 11-es válaszolóval. 1 év utàn màr meg lehet nézetni mi a gond. Nekem sem jött a baba majd elmentem dokihoz. Kiderült hogy gond van, de utàna "kezeléssel" rá 1 évre sikerült a baba. Kitartàst.
2018. márc. 26. 13:59
 14/33 anonim ***** válasza:
Mihamarabb menjetek kivizsgálásra.
2018. márc. 26. 15:21
 15/33 A kérdező kommentje:

Valaki Segitene?

A bal petefészkem elkezdett fájni :(

Enyhe égő érzés

És kicsit fáj is..

Mi lehet ez?

2018. márc. 26. 16:08
 16/33 anonim ***** válasza:
Bármi! Ha másfél éve nem jön a gyerek, akkor akármi lehet. De attól is fájhat hogy meg fog jönni.
2018. márc. 26. 20:02
 17/33 A kérdező kommentje:
Még mindig nemjött meg 😯
2018. márc. 27. 04:58
 18/33 anonim ***** válasza:
Igen, igen, lehetsz terhes is, de ne pörgesd rá magadat ennyire. Nem jött meg, oké, reméljük nem is fog, de ne pörögj be rá annyira hogy minden fizikai jelenséged kiírod hátha valaki azt írja hogy hú tuti terhesség, meg nem szükséges páróránként tudósítani sem, mert ha végül megjön, sokkal nagyobb lesz a csalódás. Kapcsold ki, foglald le a gondolataid és holnap reggel csinálj egy másik tesztet.
2018. márc. 27. 06:33
 19/33 A kérdező kommentje:

Figyelj

Ez az oldal azért van hogy feltegyük a kérdést amire szeretnénk választ kapni.

Én nem mondom hogy terhes vagyok,sőt!

A negatív teszt miatt már nemis nagyon reménykedem benne.

De viszont szeretném!

És nem azért irom le hogy mivan velem,hátha aztirja valaki hogy

Tuti terhes vagyok..

Hanem hogy valaki volt-e esetleg ilyen helyzetben? Esetleg mi okozhatja ezt még?!

:)

És nem rosszbol írtam

Csak hogy lásd nem vagyok ennyire őrült hogy rákattantam a gyerek témára és semmi nem érdekel...

Hanem hogy várok rá igen másfél éve.

Felcsillant a remény,

Aztán jött a negativ teszt..

De nincs ebből semmi.

Majd lehet hogy jövőhónapban jön.

:)

Köszi mindenkinek a választ

2018. márc. 27. 07:06
 20/33 anonim ***** válasza:
Én a te érdekedben írtam, mert voltam hasonló cipőben. Elterelni a gondolatokat és hagyni múlni az időt. Itt ez a legokosabb megoldás.
2018. márc. 27. 07:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!