Predictor early nem várt előtt 2nappal. Hihetek neki?
2018. márc. 26. 10:06
1/10 anonim válasza:
Szia!
Ez tuti pozitív😊😊.
Szívből gratulálok!!
2/10 anonim válasza:
Ennek hihetsz! Gratulalok!;)) enyem is ilyenvolt 3 nappal mensi elott. Nemvart napjan meg egyforma 2 csik:)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát már csak azt kell várjam, hogy erősödjön? Volt akinek ezek után mégis megjött?
Annyira boldog vagyok!!! Remélem minden rendben lesz!
2018. márc. 26. 11:02
4/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon patent kis pozitív teszt!
5/10 anonim válasza:
Pozitív! Gratulálok! Nekem ennél kicsit halványabb volt a nemvárt előtt 5 nappal. Pár nap és már bármelyik sima teszt is kimutatja. 12hkm
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És olyan jó olvasni kedves utolsó, hogy 12hetes vagy, gratulálok!
Annyira félek tőle, hogy mégsem marad, :(
2018. márc. 26. 13:33
7/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Köszönöm szépen! Nem szabad azon kattogni,hogy nem marad,pozitívan kell hozzáállni mindenhez! 🙂Nekem az első uh-on(6 hetes3 napos ) nem láttak semmit,csak az üres petezsákot, nagyon rossz érzés volt,de próbáltam pozitív lenni,beszéltem a babámhoz,és azt mondogatta magamban,hogy minden rendben lesz. Így is lett, mostanra pont a korának megfelelő a mérete.🙂 Szóval csak pozitívan,minden rendben lesz! 😍
8/10 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, köszönöm! Csak üres petezsák? Azt hogy? Nem volt elég nagy felbontású a gépe a dokinak? Biztos a poklot jártad meg :(. Szívből örülök, hogy azóta minden rendben van!
2018. márc. 26. 17:57
9/10 anonim válasza:
Szia :)
Nekem ma 2 nappal a nem várt előtt ugyanez a teszt ugyanezt produkálta, és én is attól félek amitől Te...
Nem birtam ki, és csináltam egy "sima" teszttel is délelőtt egyet, de az negatív :(
Neked minden rendben volt a későbbiekben? Köszönöm ha válaszolsz :)
10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, minden rendben! Már 27 hetesek vagyunk. :)))
Drukkolok neked!
2018. szept. 8. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!