Predictor early (a 6 nappal korábban már jelzi típus)
negatív mennyire hihető?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is mindenkitől. Tudom, hogy itt senki sem látnok és valószínűleg a napokban fogok még más típusú tesztet is venni. :) Már a "várt" után vagyok 4 nappal, és vérezgetek de nagyon keveset, ezért szerettem volna tesztelni. A kérdésben kiírt teszt teljesen negatív lett (totál hómező). Szerintetek mennyire hihetek neki, hogy tényleg nincs baba a dologban?
Miután megcsinàltam a tesztet, utána sok rosszat olvastam róla, és tényleg első nap csak barnáztam, majd másnap úgy tűnt, hogy elindult a vérzésem (de akkor se a megszokott állag /mennyiség), harmadik nap már csak "maszatolt. Még sose volt ilyen.
Köszönöm a válaszokat - véleményeket előre is.
2018. márc. 17. 11:47
1/5 anonim válasza:
Ha 4 napja kellett megjönnie és negatív, hihetsz neki. Főleg ha vérzel is. Engem amúgy sosem csapott ne ez a fajta teszt pedig többször használtam már. Amikor nem voltam terhes negatív bolt. mkkor terhes voltam pozitív volt.
2018. márc. 17. 11:55
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! A biztonság kedvéért pár nap múlva tesztelek egy újat szerintem, de én is úgy érzem, hogy mostanra azért már, ha lenne valami akkor nem lett volna totálisan negatív.
2018. márc. 17. 12:03
3/5 anonim válasza:
Az attól függ mikor volt ovud, volt-e együttlét az előző 2 hétben. Ovu ugye menzi előtt 14 nappal van, ha tényleg akkor volt, akkor nem vagy terhes, azt a teszt mutatná. De olyan még lehet, hogy mondjuk 1 héttel később volt ovud, vagy "menzesz" előtt és akkor a teszt is később lesz pozi. Persze ha együttlét sem volt, akkor nyilván ez nem opció és nem terhesség miatt van. Más is okozhatja ezt a barnázgatást meg nem rendes menzeszt akkor is, hogy máskor még nem volt ilyen. Mihez drukkoljunk?
2018. márc. 17. 12:04
4/5 anonim válasza:
Ha 4 napja késik és lett negatív a teszted, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy.
Nekem is volt már a szokottól eltérő, rövidebb és kevesebb vérzéssel járó menzeszem, nem voltam terhes. Mondjuk nem is terveztük.
2018. márc. 17. 12:04
5/5 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a választ. Az "esélyes" együttlét már több, mint két hete volt. Utána beteg voltam meg nem úgy jöttek össze a dolgok, így ha bármi történt is, az az a bizonyos romantikázós este volt. Örülnénk a babának, de még nem most tervezzük. Így most még a negatívnak szurkolunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!