Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes 72 órás tablettát...

Érdemes 72 órás tablettát bevenni? S. o s

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt párommal gumi nélkül, nem élvezett el bennem, ő azt mondta előváladék sem volt, mert kb 1 percig volt benn, de akkor is aggódok, a ciklusaim átlag 30 naposak, ma vagyok 30. napon, tehát meg kellene jönnie, görcsölök is pár napja, így mennyi az esély hogy baj történt ? Érdemes 72 órásat bevenni ha nem jön meg holnapig? Válaszokat előre is köszönöm!

2018. márc. 25. 15:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Eddig is csak gumival szexeltem, de félálomban már nem volt agyam hogy gondolkozzak, bíztam benne mindig is, sosem tette be gumi nélkül. És érzi a súlyát biztosan mert nem egy fiatal tizen huszonévesről van szó, csak ő világ életében így volt együtt az exeivel és sosem lett terhes senki. Csak én ilyen para gép vagyok.
2018. márc. 25. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Az én párom is sokáig szerette volna csak egy kicsit gumi nélkül, és aztán párszor engedtem is, kb pont olyan szituban, amit te is leírsz. Soha nem volt belőle baj. Egyébként a mostani menstruációd mindenképp meg fog jönni, mert ha most teherbe is esel, akkor is pár nap, mire beágyazódik. De már annak is kicsi az esélye az előváladékban sperma van, plusz annak is, hogy egy nappal a menstruáció előtt peteérésed legyen. Persze egyik sem lehetetlen, de baromi balszerencsésnek kéne lenned, hogy mindkettő egyszerre megtörténjen. Én sosem irattam 72 órásat, de mivel én is mindig páráztam, hamar le is állítottam a barátomat erről.
2018. márc. 25. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

,,most nem sikerült mert az agyam már olyan állapotban volt.. "

milyen állapotban volt?:D

Amúgy tényleg vegyél be tabit ha nem akarsz bajt.Inkább egy lórugásnyi hormon amit kiheversz pár hónap alatt mint egy baba akit aztán el kell vetetni.

2018. márc. 25. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Megjött reggelre a menstruációm, így kétlem hogy bármi gond lenne. Ui.: sohasem vetetném el, inkább örökbe adnám ha más lehetőség nincs, az abortusz=gyilkosság.
2018. márc. 26. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
A 72 órás tabletta beszedése is ugyanúgy gyilkosság (lett volna), csak nem tudhattad volna biztosra, hogy megölted-e a gyereked, vagy nem volt kit... Csak módjában különbözik az abortusztól, az eredmény ugyanaz...Szerencse, hogy nem volt rá szükség....
2019. júl. 11. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!