Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes-e ezért 72 órás...

Érdemes-e ezért 72 órás tablettát bevenni?

Figyelt kérdés
Sajnos meggondolatlanul feküdtem le egy fiúval, nem védekeztünk. Nem élvezett el bennem, legalább erre figyelt, meg éreztem is volna, ha belem élvez, úgyhogy sperma belém nem kerülhetett. Miután elélvezett egyéb helyekre, nem emlékszem, megtörölte-e magát ott lent. Igaz, hogy ahogy levegő éri a spermát, az "meghal"? Vagy lehetek ettől is, vagy az akár fenttálló előváladéktól is terhes? 24 óra telt el a szex óta, szükséges-e a 72 órás tabletta, vagy nem valószínű, hogy baj lenne?
2017. márc. 13. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Attól mert nem benned élvezett el, az előváladék IS tartalmazhat spermát, amitől ugyanúgy teherbe lehet esni. Azt pedig, se te, sem ő nem fogja észrevenni, ha jött előváladék.

Igen, érdemes lenne venni, de minél több idő telik el az aktus után, annál nagyobb az esélye, hogy nem fog hatni.

2017. márc. 13. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Voltam már így együtt mással is, és nem történt baj. A másik opcióra érdekelne válasz.
2017. márc. 13. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a 12-18. napon vagy, akkor szükséges bevenni. Egyébként nem valószínű a terhesség.

Ha szabálytalan a ciklusod, és nem tudod, mikor van peteérésed, akkor is ajánlott.

De én a helyedben mindenképp bevenném, kisebb problémát okoz egy ilyen tabletta, mint egy nem kívánt terhesség vagy egy abortusz.

2017. márc. 13. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én parás vagyok és inkább bevenném. Én is jártam már így, akkor vettem be először tablettát.
2017. márc. 13. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Végülis, csak egyszer esik, ami esik alapon oké. A lehetséges fertőzésekről inkább ne is beszéljünk.
2017. márc. 13. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A másodikra a válasz, egy jó darabig életképesek a spermák, de attól nem tudsz teherbe esni, mert a méheden túlra kellene feljutnia. Elsőre már leírták a választ. Termékeny napok környékén venném be a,tabit.
2017. márc. 13. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy nemrégiben végzett tudományos kutatás alapján a férfiak 40%-ának az előváladéka tartalmaz életképes spermiumokat.

40% elég nagy esély a teherbeesésre, döntsd el, hogy vállalod-e ezt a kockázatot most és a jövőben.

2017. márc. 14. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!