Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb.31 napja késik a menstruáci...

Kb.31 napja késik a menstruációm.16éves vagyok lehetséges hogy nem állt be? Vagy terhes lennék?

Figyelt kérdés
Barátommal minden szex alkalmával védekezünk. Gumit használunk,eddig nem szakadt ki sosem, problema nem volt. most viszont jópár napja kesik a mensim. Csináltam teszteket, mind negatív lett. Most viszont már a kövi mensinek kene megjonnie, a melleim fajnak, tiszta pattanas vagyok.. otlet?

2018. márc. 20. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor még előfordulhat hogy egy egy ciklus kimarad. De érdemes lenne felkeresni nőgyógyászt.
2018. márc. 20. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem ált be
2018. márc. 20. 22:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyenkor volt hog 4 honapot is kimaradt...aztan olyan fixre beállt, hog évekig órára pontosan jött meg.

De akkor én meg nem eltem nemi életet, ugyhogy emiatt nem aggódtam.

A helyedben én elmennék nőgyőgászhoz

Egy 400 ftos teszt már simán kimutatja, ha mégis terhes volnál..( amit ha rendesen védekeztettek, sosem tette be gumi nélkül csak egy kicsit se, akkor kétlek)

2018. márc. 20. 22:39
 4/10 A kérdező kommentje:
sohasem voltunk olyan felelőtlenek hogy gumi nelkul rakja be, ő így is kihúzza élvezés előtt. viszont az összes teszt negativ lett..aggodok azert..
2018. márc. 20. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen fainul védekeztek,akkor ne aggódj! Nem szakadt ki a gumi,akkor esély sem igazán van rá,hogy babát vársz! Én is azt javaslom,hogy kérdezz rá a dokinál,hogy mi lehet az oka hogy késik!
2018. márc. 20. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
:-D komolyan oregnek erzem magam 28evesen...nekem 16evesen nem.voltak ilyen gondjaim:-D vajon miert?!
2018. márc. 21. 06:42
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Védekeztek és negatív a teszt is,nem terhesség miatt késik,ne aggódj.

1-1 alkalommal belefér,ha csúszik vagy kimarad.

2018. márc. 21. 08:31
 8/10 A kérdező kommentje:
7/6. Lehet neked nem voltak ilyen gondjaid, orulj neki. ugy gondolom mindenki maga donti el, hogy eleg erett-e ehhez a dologhoz. Én ezzel a kerdesemmel csak jelenlegi megnyugtatast, esetleg tanacsot vartam mig el nem jutok nogyogyaszhoz. Tobbieknek koszonom a valaszt!
2018. márc. 21. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
:-D ha eleg erett lennel nem tennel fel ide ilyen kerdeseket. Azzal nem vagy tisztaba hogy a te korodba mi a normalis a menstruaciot illetoen illetve hogy elobb elmennel orvoshoz vagy edesanyaddal beszelned meg ...de a szexhez eleg erettnek erzed magad:-D
2018. márc. 21. 11:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha te elég érettnek érzed magad, akkor miért válaszoltál olyan kérdésre, amire Te magad sem tudod a választ és csak belekötni tudsz az emberbe!
2018. márc. 21. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!