Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Gamegirl kérdése:

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal belekezdtünk a baba projektbe. Több mint egy hete volt egy együttlétünk ami után pár nappal voltak érdekes érzéseim ( anyukám 2nap után már tudta hogy terhes mert számokat nem bírt stb úgy hogy húgom nem tervezett baba volt) Az elmúlt 2-3 napba sokat fáj a fejem, szédülök sokat, hányingerem van (a kávét nem nagyon tudom meginni mert az eléggé felerősíti a hányingert) a mai napig sűrű fehér folyásom volt ma vizes inkább, a mellem feszül de nem olyan erős a fájdalom mint sokan írják. Sajnos menszeszhez nem tudok viszonyítani mert PCOS-es vagyok. A szurkáló érzés is megvan plussz néha szinte összerántotta egy egy hirtelen jött görcs. Ezek a görcsök azok, amik nekem sose voltak még menszesz előtt a többi néha előfordult a mellfeszülés is pl. Nem tudom mi lehet tesztet nem merek csinálni, félek a csalódástól, dokihoz 12.-én megyek.
2018. febr. 4. 18:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi kijavított a teló, nem számokat hanem szagokat nem bírt anya. És tegnap a főtt hús szagától én is majdnem elhánytam magam....
2018. febr. 4. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Valszeg beképzeled.

Teszttel nmég várj 4-5 napot.

2018. febr. 4. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A peteérést nézted?Tuti akkor voltatok együtt?

A terhességi tüneteket nem lehet érezni,sem 2,sem 10 nappal megtermékenyítés után.

Kb.(min.)10-11 nap szükséges a beágyazódáshoz,azelőtt nem beszélhetünk még terhességről.

A doki előtt mindenképpen tesztelned kellene,de még azért várjál vele pár napot.

Ha most nem sikerült,akkor sikerül következő hónapban!Szorítok!:)

2018. febr. 4. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Peteérést nem figyeltem ennyire nem akarok rágörcsölni, hogy ennyire mindent figyelek :) meg csak random együttlét volt nem az hogy na most babát csinálunk. Csak most hogy vannak ezek az érzések ezert furcsállom a dolgot. Orvoshoz mindenképp mennék, hisz a PCOS-m miatt az is megeshet sajnos hogy nagyon nehezen lehet baba viszont akár az is hogy simán de jobb ha lát egy doki. Így is jelentkeztem be hozzá, hogy babát akarunk ez a betegsegem és emiatt szeretnék vizsgálatot :) nem azzal hogy terhes vagyok. Én sajnos úgy gondolom csoda is lenne ha most az lennèk... 2017májusába voltam utoljára ezzel vérvételen akkor nem voltak a legjobbak az eredményeim de pl barátnőmnek ugyanezzel a betegséggel úgy hogy már egy éve nem volt menstruációja második hónapba sikerült szóval nem temetem a dolgot :)
2018. febr. 4. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne parázz rá szerintem...én PCOS és IR melett (én is nagyon aggódtam, hogy gond lesz ezért hamar belevágtunk a próbálkozásba) 2 ciklus alatt terhes lettem. (nyilván tartottam a gyógyszeres kezelést plusz a diétát és a mozgást kell szigorúan venni, és szerencse is kell :))

Az ovulációt nem mindig érdemes naptár szerint számolni mert a PCOS gyakran azzal jár együtt, hogy ha még van is peteérés, az nem a 15 napon következik be. (Nekem naptár szerint karácsonykor kellett volna lennie, ehelyett 28.-án a doki még csak az éppen érő petét látta az ultrahangon XD) Szóval érdemes inkább elszórtan szexelni és nem 1-2 napra kihegyezni. :)

2018. febr. 4. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
AliceWhite köszönöm a válaszod :) igen amiket leírtál azokat én is tudom ezért nem is számolgatok ilyen dolgokat :) volt többször hogy fél évig se volt menstruációm na ott nézeget vettem volna bármit sokat nem értem volna vele :) ezt a kérdést is azert tettem fel mert feleslegesen nem akarok tesztelhetni hogy csak lelombozzam magam :) örülök mikor PCOS-esek írják hogy nekik sikerült. Mi is azért vágtunk bele hogy ne legyünk majd a végén kicsúszva a dolgokból :) a mozgás megvan mert táncolok :) bár a dokik azt mondta hogy kivételes vagyok a PCOS között mert azt leszámítva hogy nem jön meg rendszeresen a havim meg ugye rosszak az eredményeim (meg persze az uh) semmi más tipikus tünetet nem produkálok 😃 de ez épp elég.... bízok benne, hogy szerencsém lesz úgy mint neked 😊😊
2018. febr. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!