Lehetseges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Novemberben volt abortuszom orvosi javaslatra. Decemberben azt mondta a doki, hogy probalkozhatunk ujra. Aug 24en jott meg a terhesseg elott utoljara azota pedig januar 15en. Elotte mar barnaztam. A verzes 5 napig tartott es utanna es barna folyas. A barnazas elott teszteltem tobbszor mind negativ. Menstruacio utan viszont nem mult el a megerzesem. Szurkal a mellem, faj a mellbimbom. Volt olyan, hogy amit ettem etelt maradt belole egy kicsi es negyed ora mulva ahogy megereztem az illatat hanyingerem lett tole (elozo terhessegemnel ugyan ez volt) stb. Tegnapi tesztem extrem halvany viszont azt latom hogy rozsaszines ugyhogy szellemcsik nem lehet. Holnap ujra tesztelek. A kerdesem az lenne, hogy volt e valakinek hasonlo? A verzesemrol annyit, hogy nem olyan volt mint ez elott. Piros volt de csak pisiles utan a papiron lattam annak egyebkent sotetbarnanak tunt. Nem volt darabos pedig nekem mindig az. (Extrem hosszu ciklus)2018. jan. 25. 14:07
1/6 anonim válasza:
Tehát: pozitívat teszteltél, és írod hogy tutira nem szellemcsík. És az a kérdésed, lehet-e terhesség..............
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ez. Mert olvastam regebben olyat, hogy a barna folyastol/verzestol elszinezodhet a teszt. Es hogy volt e valaki ilyen helyzetben. Illetve felek elhinni is a sok csalodas miatt is. Plusz az x epil teszre mostanaban irtak hogy rengetegszer halvany pozi ugy hogy nincs baba.
2018. jan. 25. 14:23
3/6 anonim válasza:
Hát nem tűnik valószínűnek a terhesség, de semmi nem lehetetlen.
Én most voltam kórházban vérzéssel és ugye még csak több pozi tesztem van orvosnál még nem jártam. Első kérdésük az volt, hogy vér nem került e a tesztre mert attól lehet pozitív. Előtte én nem halottam ilyet, de ezt két orvos is kérdezte, szóval biztos van benne valami.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom. Es te, hogy vagy?
2018. jan. 25. 14:40
5/6 anonim válasza:
Ez konkrétan kedden volt és ma újra voltam. Ma már egyáltalán nem véreztem csaj kontroll lett volna, de uh közben újra kezdődött.
Szerencsére minden rendben, csak pihenni kell és persze hétfőn megint kontroll.
6/6 A kérdező kommentje:
Jobbulast es sok egeszseget kivanok! :)
2018. jan. 25. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!