Ha 40% esélye lenne a meddőségre, vállalnál gyermeket?
VAn egy betegségem, sajnos nagyrészt meddőséget okoz. Én úgy érzem hogy készen állok az anyaságra ( már jó ideje), de a párom várni szeretne még. Hatalmas harcot vívok magamban. Tiszteletben tartani a párom akaratát, egywetemet befejezni, saját lakás. Azonban az idő ellenem dolgozik. Feladni azt hogy anya lehessek, néhány évért cserébe? (persze senki nem mondta így, hogy igen neked 3 év múlva nem lehet gyereked, de én nagyon félek ettől. ) Nem tudom, van e helyes döntés. A párommal sokszor beszélünk róla. MOst csak a ti vélemeényetek érdekel. Nem a megoldást várom, az életem problémáira. Ma beszéltem egy lánnyal és annyira jól esett, hogy nyíltan kimondta amit gondolt, kertelés nélkül. Ha van egy percetek, szívesen fogadok minden választ, persze kioktatást nem szeretnék.
19/L
Szia!
Én tuti, hogy minél hamarabb vállalnák gyereket, ha az forogna kockán, hogy lehet, sohasem lesz, ha elhúzom a dolgokat. Úgy gondolom, fontos, hogy a párod megértse, itt most tok múlik azon a pár éven is.
12-vel egyetértek abban, hogy várnêk 1-2 évet. Ugyanakkor az nem igaz, hogy ugyanannyi esélye van most, mint pár év múlva. Az endo sajnos ennyi idô alatt visszajön akkor is, ha most megmûtik, az esélyei pedig folyamatosan romlanak. Nem tudom, milyen fokú az endometriózisa a kérdezônek, de az ismeretségi körömben kapásból 3 nôt tudok, aki ezzel küzd, egyiküket 2x mûtötték, de már csak a csodában bízhat.
Ennek ellenére egy ideig én jegelném a témát, és az endo súlyosságát függôen döntenék, hogy 1-2 éven belül legyen-e baba.
Kitartás kérdezô!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!