Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pécs meddőségi központ, hány...

Pécs meddőségi központ, hány honapig fogadja el a laboreredményeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Április 4.-ére kaptunk időpontot a Pte reprodukciós központba,viszont most sajnos adódtt egy kis anyagi nehézség ami miatt nem tudunk elutazni.A hormon vizsgálatot (3.,21.napon) illetve a 12.napi uh t megcsináltam.A páromnak is megvannak a leletei.Kérdésem az lenne ,hogy ha új időpontot kérek akkor hányhónapig érvényesek ezek a leletek?

Pl:ha mondjuk kapnánk Június elejére akkor még elfogadják vagy újra meg kell csináltatni?

Bocsi a hosszú írásért de tanácstalan vagyok.

További szép napot 😘😘

2018. márc. 18. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Kétlem,hogy júniusra kapnál új időpontot...a leletek 3 hónapig érvényesek.Sok sikert!!
2018. márc. 18. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia.Csak példànak írtam.De köszönöm a vàlaszt sokat segített.😊
2018. márc. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!