Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mens Mentis vagy Endo központ?

Mens Mentis vagy Endo központ?

Figyelt kérdés
Elég sokat kell utaznom, nem bp-i vagyok. Hova érdemes mennem, ha nincs pé-m és lassan egy éve nem esek teherbe, 2 hónap Clostyl után sem...
2014. máj. 9. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a MensMentisben segítettek, minden gondom-bajom megoldották, sikerült is a baba. Fantasztikus emberek, őket jó szívvel ajánlom. Az Endo központról nincs tapasztalatom.
2014. máj. 9. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Megkérdezhetem esetleg, hogy neked milyen problémáid voltak? Nekem ugye nincs pé-m, nálad is volt ilyesmi gond?
2014. máj. 9. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem túlsúly, pajzsmirigy, inzulinrezisztencia, PCOS, magas prolaktin szint és egy sor zavaró tünet volt, és nekem sem volt ovum. Hőmérőztem sokat annak idején, és szögegyenes görbéim voltak, sajnos. A kezelésekre egy évig jártam. Akkor döntöttünk úgy, hogy babát szeretnénk, és első hónapban sikerrel is jártunk. Azóta is áldom a szerencsém, hogy megismertem Breyer dr.nőt! :)
2014. máj. 9. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Hm, ez szép sor... De legalább jól végződött a történeted.

Le is fogytál közben? Nagyon húzós volt a kezelés? Már, hogy anyagilag... A sima Clostylos kezelés is havi 30 ezer, ha mindet felszámítunk.

2014. máj. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!