Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a PÉCSI meddőségi központ?

Milyen a PÉCSI meddőségi központ?

Figyelt kérdés

Férjemmel több mint 1 év próbálkozás után, túl egy here viszér műtéten, PCO, pm alulműködés...és sok vizsgálat után bejelentkeztünk a pécsi meddőségi központba.

Dr. Kovács Lázárhoz kaptunk időpontot...

Várnék minden tapasztalatot...mire számítsunk? Mik a vélemények...

Előre is köszönjük :)

2013. febr. 18. 18:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A Kovács Lázár az a szakács.

A dokit Kovács Kálmánnak hívják:)

A Pécsi meddőségi nagyon jó hely én Bpről járok oda, bár szerintem Várnagy doki jobb.

2013. febr. 18. 20:56
 2/17 A kérdező kommentje:

Bocs...nekünk ez van a cetlire írva...hogy Lázár...nem nekem kell tudni kit hogy hívnak, mikor senkit nem ismerek...csak egy papírt nyomtak a kezembe!

Hááát, kinek a pap,- kinek a papné...mindenkinek az a jobb, aki segít rajta!

Bár nem lettem okosabb a hst-edtől... :)

2013. febr. 19. 15:14
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem kell megsértődni, csak mondom, hoyg nem ez a neve.

Nem tudom mire vagy kiváncsi. Pcos-esedet mióta kezelik a 3as kezeléssel, hogy áll most?

2013. febr. 19. 16:27
 4/17 A kérdező kommentje:

Ez nem sértődés kérdése...én csak azt tudom ide írni, amit nekem a kezembe nyomtak :(

PCO kb. 1 hete tudom...hogy van....IR vizsgálatra még most megyek...

Csak elegünk lett a férjemmel abból, hogy az endokrinológus is mást mondd, a nődoki is....és futunk ide,- futunk oda...és az idő meg megy!

Emiatt gondoltuk, hogy bejelentkezünk...és ott adjanak végre tanácsot, hogy merre tovább...

Mert sajnos elképzelhető, hogy így is,-úgy is oda kerültünk volna,mert március 4.-e után derül ki, hogy sikerült-e a férjem műtétje és próbálkozhatunk-e egyáltalán spontán babával, vagy lombik, mert műtét előtt 7mill/ml volt a spermium c.c.

2013. febr. 20. 07:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Ok értem. De addig nem kezdjetek lombikot amíg a pcos-ed nincs rendbe rakva az általában fél év minimum amíg javul mert kezeletlen pcos-el minimális a lombik esélye, sőt veszélye is, sajna saját tapasztalat.
2013. febr. 20. 14:58
 6/17 A kérdező kommentje:

köszi a z infót....

nagyon bízom benne, hogy IR-em nincs...hétfőn megyek vizsgálatra...

Csak ezt nem értem, hogy stimulációt miért kezdhetnek, clostyval pco mellett is....lombikot pl. nem????

Mert a nőgyászom, már ebben a ciklusban akarta kezdeni a closty kúrát...de mondtuk, hogy várjuk meg a férjem sperma controlját...hisz lehet teljesen értelmetlen

2013. febr. 21. 11:41
 7/17 anonim ***** válasza:

Sajnos van ahol kezdenek lombikot így is, csak semmi értelme és nagyon veszélyes, én majdnem belehaltam konkrétan.

Clostyzni sem szabadna.

Pcos-t az esetek 99% ir okozza.

2013. febr. 21. 12:45
 8/17 A kérdező kommentje:

Vagy magas prolaktin....

Vagy pajzsmirigy probléma...

2013. febr. 22. 08:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem ezeknek nem okoznak pcos-t csak együtt járnak nagyon gyakran a pcos-el és az ir-el.
2013. febr. 22. 14:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Hááát, nem tudom...nekem épp azt mondták, hogy a sokáig lappangó és kezeletlen pm alulműködés váltotta ki a pco-t...
2013. febr. 23. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!