Milyen a PÉCSI meddőségi központ?
Férjemmel több mint 1 év próbálkozás után, túl egy here viszér műtéten, PCO, pm alulműködés...és sok vizsgálat után bejelentkeztünk a pécsi meddőségi központba.
Dr. Kovács Lázárhoz kaptunk időpontot...
Várnék minden tapasztalatot...mire számítsunk? Mik a vélemények...
Előre is köszönjük :)
A Kovács Lázár az a szakács.
A dokit Kovács Kálmánnak hívják:)
A Pécsi meddőségi nagyon jó hely én Bpről járok oda, bár szerintem Várnagy doki jobb.
Bocs...nekünk ez van a cetlire írva...hogy Lázár...nem nekem kell tudni kit hogy hívnak, mikor senkit nem ismerek...csak egy papírt nyomtak a kezembe!
Hááát, kinek a pap,- kinek a papné...mindenkinek az a jobb, aki segít rajta!
Bár nem lettem okosabb a hst-edtől... :)
Nem kell megsértődni, csak mondom, hoyg nem ez a neve.
Nem tudom mire vagy kiváncsi. Pcos-esedet mióta kezelik a 3as kezeléssel, hogy áll most?
Ez nem sértődés kérdése...én csak azt tudom ide írni, amit nekem a kezembe nyomtak :(
PCO kb. 1 hete tudom...hogy van....IR vizsgálatra még most megyek...
Csak elegünk lett a férjemmel abból, hogy az endokrinológus is mást mondd, a nődoki is....és futunk ide,- futunk oda...és az idő meg megy!
Emiatt gondoltuk, hogy bejelentkezünk...és ott adjanak végre tanácsot, hogy merre tovább...
Mert sajnos elképzelhető, hogy így is,-úgy is oda kerültünk volna,mert március 4.-e után derül ki, hogy sikerült-e a férjem műtétje és próbálkozhatunk-e egyáltalán spontán babával, vagy lombik, mert műtét előtt 7mill/ml volt a spermium c.c.
köszi a z infót....
nagyon bízom benne, hogy IR-em nincs...hétfőn megyek vizsgálatra...
Csak ezt nem értem, hogy stimulációt miért kezdhetnek, clostyval pco mellett is....lombikot pl. nem????
Mert a nőgyászom, már ebben a ciklusban akarta kezdeni a closty kúrát...de mondtuk, hogy várjuk meg a férjem sperma controlját...hisz lehet teljesen értelmetlen
Sajnos van ahol kezdenek lombikot így is, csak semmi értelme és nagyon veszélyes, én majdnem belehaltam konkrétan.
Clostyzni sem szabadna.
Pcos-t az esetek 99% ir okozza.
Vagy magas prolaktin....
Vagy pajzsmirigy probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!