Meddőségi központ? Csak mert nincs peteérésem? Összezuhantam.
:((( sajnos átérzem a helyzetedet, nekem is nagyon nagyon alacsony a progi szintem: 2.1
Most én sem tudom, hogy mitévő legyek-mennyek meddősire?-vagy kezdjem el szedni a barátcserje kapszulát?
És lassan már 2 éve, hogy nem jön a baba:(
Mit veszítesz azzal, ha elmész meddőségire? Ott erre vannak specializálódva. Nem azt jelenti, hogy ott nem gyógyszerrel fognak először próbálkozni.
Nekem 4 vetélésem volt (volt peteérésem), mikor dokit váltottam, aki a meddőségi vezetője volt, és lám az 5. baba meg is született:-)
Én elmennék a helyedben. Elmondják a lehetőségeket, és majd eldöntöd utána, hogy mi is legyen.
Nem értem mi a bajotok a meddőségivel!?! Ez nem azt jelenti, hogy holnap már lombikotok lesz! Azt viszont igen, hogy a legjobb szakemberek ott vannak, akik segíteni tudnak nektek, úgyhogy hajrá!!!
32+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!