Ovulációs fájdalom! Mikor lehet a tüszőrepedés? Nektek hogyan volt?
Aki erősen megérzi az ovulációs fájdalmat, nektek mikor szokott lenni a tüszőrepedés?
Az nap esetleg este?
Vagy csak másnap?
Esetleg a fájdalom után csak pár napra??
Tapasztalatokra lennék kíváncsi :)
Szerintetek mennyi rá az esély ha ma együtt tudtunk lenni s ma érzem elég intenzíven a fájdalmat + sok folyás is van.
Sikerülhet így a baba? :)
Nekem napokig szurkált ovu környékén a bal petefészkem, abból tudtam, hogy itt az idő:D
De napszakra nem tudtam volna belőni, hogy na most ovulálok.
A folyás is lehet akár több napos.Szóval pár napig legyetek aktívak:) Sok sikert.
Szia. Nekem hétfön 11.ciklusnapon esett le a hőm 36.2re és volt rózsaszinesfehéres nyulós folyásom. Ezt ha jol tudom ovulációs vérzésnek hivják.Aznap még negativ volt az ovus tesztem. Aztán 2napig erősen pozitiv volt. A hőm is szépen ment/megy fel. Együtt is voltunk elég sokat..szinte minden nap. Ovu elött és után is. Aznap is. Ma is tegnap is szúrkált a méhem. Lehet most volt a tüsző repedésem.
Viki
Nekem ma volt ovum.
Tegnap este kezdett szurkálni a hasam (2-3x), nyilván feszítette a nagy tüsző. Ma délelőtt nőtt a szurkálások mennyisége, aztán 1felé elmúlt(gondolom megrepedt a tüsző). Valamivel később pedig nagyon intenzíven kezdett szúrva-nyilallva fájni a petefészkem környékén a hasam, egyre nagyobb területen, órákon keresztül. Dokim szerint ez a hashártya irritáció, mikor a megrepedt tüszőből a kiszivárgó folyadékok irritálják a hashártyát. És lecsengett estére.
Ovuteszt tegnap és ma pozitív volt.
Hőmről majd visszamenőleg nyilatkozok, de biztos vagyok a mostani ovuban.
Nekem ilyen. :)
Ti mióta próbálkoztok?
Nekem most ilyen a görbém.
36.2re leesett a hőm valszeg akkor volt ovum. Azota megy fel... es ma reggel picit vereztem is pedig sosem szoktam..plane nem a ciklusom majdnem közepén. Feszül a hasam. Meg akar jönni érzésem van... a cickoim viszont nem keményednek... ahogy szoktak...
Szerintetek?
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!