Inszemináció - van esélyem a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
Múlt pénteken (19-én) volt az első inszeminációnk (spontán ciklusban, gyógyszerek és tüszőrepesztő injekció nélkül). A gondom az, hogy csak másfél nappal a beavatkozás után (21-én hajnalban) éreztem ovulációs fájdalmat (elég durván). Ami aggaszt, hogy a hőmérsékletem ma reggelre még nem ment fel.:( Az LH tesztem már múlt csütörtökön pozitív volt, pénteken reggel a doki (az inszem napján) egy 18x20 mm-es tüszőt látott ultrahangon. Mi a megbízhatóbb: a pozitív LH teszt + ovulációs fájdalom, vagy az ébredési hőmérséklet?2016. aug. 22. 16:03
1/4 anonim válasza:
Az ébredési hő. A másik kettő nem jelent objektíve semmit. Amúgy inszem után szexelni kéne, meg ovu körül amúgy is kétnaponta, ha teherbe akarsz esni. Nekem volt stimulált ciklusom, inszemináció az nem, de kétnaponkénti szexre kaptunk orvosi utasítást. Így hót mindegy, mikor reped, abszolút nem is érdekelt, mert gondoskodtunk róla, hogy mindig legyen készenlétben élő spermium. A hőt azért mértem, hogy tudjam mikor lehet már tesztelni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát szex az volt nálunk is az inszemet követő két napon, csak hát az előző ciklusaimban is próbálkoztunk kétnaponta, amikor ráadásul azt is tudtam (ultrahang alapján), hogy pontosan mikor volt a tüszőrepedés, mégsem jött össze.:(
2016. aug. 22. 17:06
3/4 anonim válasza:
Ne keseredj el, ha MINDEN de MINDEN klappol, akkor van mindössze 20% esély, hogy sikerüljön!! Jönni fog az a baba hamarosan!!!! 😉 Talán éppen most.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, sikerülni fog előbb-utóbb (hacsak azóta nem sikerült :) )
Nekem az 5-ik inszeminációm sikerült csak és most töltöttem be az ikrekkel a 12-ik hetet (b még nagyon izgulok, hogy minden rendben lesz-e). Már a lombikra készültem lelkileg és a férjem rossz spermaeredménye miatt fel is adtam azt a ciklust és pont akkor sikerült, amikor kevésbé reméltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!