Utrogestan hüvelykúpot kell használnom, az inszemináció után. Nektek okozott irritációt?
Köszönöm,hogy válaszoltatok!Nekem is egy kicsit bepirosodott és érzékeny
. Remélem van Kiért!.😃
Szia!
Nekem nincs tőle semmi bajom, kifolyik de az se sok.
Viszont azt megkérdezhetnén tőled, hogy neked mit mondtak meddig szedd? Nekem ez lemaradt, inszem után a 14. Napon negatív lett a tesztem. Ez a harmadik napja, h nagyon minimálisan barnázok, inkább csak törlésnél látszik. Most nem tudom, h azért mert megakar jönni vagy esetleg a teszt nem mutatja még a terhességet. Bár szerintem már mutatnia kellett volna. Használom még de lehet, hogy abba kellett volna hagynom? Pénteken kell mennem pisivel a dokihoz.
Köszönöm ha válaszolsz!
5-ös vagyok!
Köszönöm a segítséget! Akkor használom még majd mondják, hogy hagyjam abba. Nekem pénteken már a 17. Nap lesz. Azt se tudom, hogy vesznek e vért vagy csak pisi teszt lesz.
Sajnálom, hogy negatív a teszted de még lehet belőle pozitív. Még csak a 12. Dpo-n vagy!!!! Drukkolok!!
Hanyadik inszem volt? Nekünk az első de úgy bíztam benne, hogy sikerül. Ráadásul nekem fájt is rendesen. Na de majd most! 😜
Szia!
Nekünk is az első volt. Nekem nem fájt, csak utána másnap a fejem, uh az nagyon rossz volt. Majd megírjátok hogyan sikerült. Remélem sok pozitív kommentet fogok olvasni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!