Myedi kérdése:
Sikeres lehet az első inszemináció?
Figyelt kérdés
Júniusban lesz az első inszeminációnk.Érdemes otthon maradni betegállományba?Sikeres lehet?2016. máj. 26. 20:26
1/12 anonim válasza:
bár nekünk a 2. sikerült, miért ne sikerülhetne az első? Nem kell otthon maradni betegállományba, elég, ha csak aznapra kérsz szabit. Az inszem nem sokban különbözik a természetes úton történő teherbeeséstől.
2/12 anonim válasza:
Sikerülhet, DE ezt neked is el kell hinned! Többet számít az ember lelkiállapota, mint azt sokan gondolják.
5/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek! Sokat jelent, hogy írtatok! :-)
2016. máj. 27. 22:18
6/12 anonim válasza:
Nekünk is az első sikerült! :)) Én aznap, amikor az inszem volt és másnap maradtam otthon, kicsit pihentem. Az utána következő 2 hétben viszont dolgoztam, költöztünk, pakoltam, cipekedtem is, sokat stresszeltem (családban egy komoly betegség miatt), és mégis összejött. Amúgy az orvosok azt mondják, jobbak az esélyek, ha dolgozol, aktív életet élsz.
7/12 anonim válasza:
Szia! Nekünk is júniusban lesz az első inszeminációnk. Drukkolok, hogy sikerüljön! Csak pozitívan! :)
8/12 anonim válasza:
Nekem tegnap volt az első inszemim. Nem maradok itthon, nem kértem táppénzt, de figyelek magamra. Azt tanácsolták, hogy két hétig ne biciklizzek, fussak meg aerobikozzak, egyébként minden mehet a régi kerékvágásban. Így is szörnyű kivárni a 2 hetet a tesztelésig, mi lenne ha még nem is dolgoznék? Becsavarodnék! Kitartás neked is!
9/12 A kérdező kommentje:
Holnap megyek ultrahangra, valószínűleg jövő hét elején lesz az első inszeminációnk. :-)Egy hetet azért itthon maradok, mert a munkahelyemen elég sok a stressz.
Sok pozitív tesztet kívánok Mindenkinek!
2016. jún. 2. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!