Hogy közölted, a pároddal, hogy babát vársz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 22:05
11/15 anonim válasza:
mindkét gyerkőcnél közösen izgultunk a teszt felett.
nem hangzik túl romantikusan, de evvan :)
12/15 anonim válasza:
Nekem párom tudta.Mondta is,hogy biztos benne,hogy terhes vagyok.Egy vasárnap este csináltam tesztet,semmit nem kellett csinálnom,csak mosolyogva kijönni a wcből:)hiszen ő már egy héttel előtte megmondta,hogy terhes vagyok:)Igaza volt:)
13/15 anonim válasza:
En amikor megcsinaltam a tesztet, meg korai volt, a mensim elott 3 nappal igy nagyon halvany volt. Odaadtam neki a tesztet, es mondtam hogy "van ott csik vagy az en szemem csipas?" Aztan mondta hogy van csik, de nem esett le neki! Azt hitte az negativ, aztan csendben voltam egy ideig. Kerdezte mi a bajom en meg mondtam hogy ugye tudod h ha nem lennek terhes akkor nem lenne ott vonal! Nem gyozott bocsanatot kerni h milyen hulye.aztan egyutt orultunk. :)
14/15 anonim válasza:
Az első babánál felébresztettem remegő kézzel hajnalok hajnalán, és együtt örültünk. A másodiknál gondoltam, h ott hagyom a fürdőben a használatival és "majd rájön mizu". De amikor már órákig kerülgette csak megmutattam neki. Másodszor is nagyon örült.
15/15 anonim válasza:
Mienk sem volt romantikus,de mi sem vagyunk azok.Vettünk tesztet,megcsináltam,ő meg ragaszkodott hozzá,h az ő kezében váljon valóssá az álmunk.Mikor az orrom alá dugta a kétcsíkos tesztet egymás vállán sírtunk. Jó volt,azóta sem tudom mégegyszer átélni a pozitív teszt élményét.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!