Terhesség elején ha szexeltél a pároddal volt hogy kifolyt belőled az ondó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 20:01
1/6 anonim válasza:
nem értem a kérdést! ha már terhes vagy,nem mindegy??
és inkább a Terhesség kategóriába írj:)
2/6 A kérdező kommentje:
Még nem tudom hogy terhes vagyok e vagy sem!Azért kérdeztem
2010. jún. 27. 20:05
3/6 anonim válasza:
Az ondó nagy része mindig kifolyik,nem csak terhességben.
4/6 anonim válasza:
ha nem akarod hogy hamar kifolyon akkor,polcold fel a feneked és tovább marad bent a sperma ezálltal növeled a teherbeesést :)
5/6 anonim válasza:
Terhesség alatt egyáltalán nem akart a férjem szexelni, mert azt mondta, hogy gusztustalan egy 3. személy (magzat) jelenlétében.
Egyébként nem mindegy?
Ha már terhes vagy oda folyik ki ahová akar, ha még nem vagy terhes emeld fel egy párnára a lábaidat.
6/6 anonim válasza:
Ez a terhességtől független! Mindig kifolyik valamennyi, ha terhes vagy, ha nem, olyan nincs hogy mind egy cseppig bent marad! :) Max. nem pont az aktus után, hanem kicsit később mikor felállsz, vagy pisilni mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!