Fél éve próbálkozunk a babaprojektel. Eddig sikertelenül. Hogyan lehetne házilag megállapítani, hogy van e peteérésem?
Most pár hónapig külföldre kellett utaznom, így arra gondoltam addig kitapasztalom mikor és hogy egyáltalán van e peteérésem. Lehet ezt egyáltalán házi módszerrel. Hallottam a hőmérőzésről, de nem tudok erről semmit. Tud valaki egy jó oldalt "mutatni" ahol ezek le vannak írva?
Előre is nagyon Köszönöm.
www.babattervezokotthona.net
meg az ovu teszt is jó azt mondják és van még egy az pedig egy kis mikroszkóp amit gyógyszertárban lehet kapni és a nyálat kell figyelni....
a hőmérőzésben én nem hiszek
Az előző vagyok. A babatervezők oldalán elég részletesen le van írva minden! Pusza!
Ada.
Szerintem is az ovu teszt a nyerő. Nagyon egyértelmü, hogy mikor van peteérésed. Nekünk elsőre sikerült. :)
5 hetes kismami
Szia! Csatlakozom a második válaszolóhoz. A babatervezok.otthona.net -et én is ajánlom, ott minden részletesen le van írva. Oda elküldheted a hömérsékleti görbédet is és még tanácsot is kapsz. Tapasztalatból beszélek, vagyis írok. Nekünk egy éven belül sikerült!
Sok sikert nektek is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!