Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hónapja késik mit csináljak?

Egy hónapja késik mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még sosem késett ennyit egy hónapja várok a csodára de semmi...csináltam teszteket ebben a hónapban de mind negatív lett. Párommal 2 hete nem szeretkezek mert nem akarom magam még jobban idegesíteni ezzel. Hála istennek megérti és ő is próbál segíteni. Volt kb 2 héttel ezelött barba hüvely fojásom amitöl kicsit meg rémültem. Nem tudom hogy ez normális de én már nem tudom mit csináljak...

#Sex.mensi.menzesz.menstruáció.baba.terhesséh.gond.stresz.félelem
2018. márc. 9. 00:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nem jött meg, nem ekkora ügy ez, kb. ezer oka lehet, terhes nyilván nem vagy, 2 hét múlva megnézik mi a baj, lehet addig meg is jön, szexelni ettől nyugodtan lehetne.
2018. márc. 9. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, értem én, hogy vágysz a babára, de emiatt nem élni nemi életet? Mert mi van, ha nem jött össze éppen a terhesség és kimaradt egy hónapot? Bárkivel megesik. Teljesen egészséges állapotban is megesik. Nyugodtan élj nemi életet, 2 hét múlva meg majd megmondja az orvos, hogy mi lehet az oka. Már ha van oka egyáltalán.

És tudod egy ideig lehet bárki megértő, de ha hosszútávon ezt fogod csinálni, akkor könnyen egyedül maradhatsz. Ez nem olyan dolog, hogy nem lehet nemi életet élni, mert a kismama veszélyeztetett terhes. Mert azt az ember párja megérti. Megoldják máshogyan. Na, de csak azért, mert kimaradt a vérzésed és negatív lett a teszt...A barna hüvelyi folyás pedig enyhe vérzés, ami lehet menstruáció is, nekem eleve így kezdődik és végződik a menzeszem, lehet gyulladás is, és persze utalhat hormonproblémára is. Amit ha azt nézek, hogy hozzá még a vérzésed sem jön megy 1 hónapja, inkább az utóbbira tippelnék. De ettől nem kell hanyagolni a párodat, meg a vele való együttlétet.

2018. márc. 9. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!