Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1 hónapja és pár napja...

Ha 1 hónapja és pár napja késik terhes vagyok? Igaz nem feküdtem le senkivel 1 hónappal ezelőtt sem de nem jön meg vagy késik és félek hogy akkor most mi is van igazából?!

Figyelt kérdés
16 leszek fiatal lány vagyok tudom és utoljára 2 hónapja voltam együtt egy fiúval aki akkor még a barátom volt azóta senkivel. De ezelőtti hónapban nem jött meg és még most sem. Mi lehet akkor? Terhes vagyok vagy esetleg más lehet? Nőgyógyászhoz nem merek elmenni anyukámnak nem szóltam erről h nem jött meg.
2017. aug. 4. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Védekeztetek? Ha nem, vagy megszakítással, esetleg "csak egy picit rakom be gumi nélkül" módszerrel akkor igen, jó eséllyel terhes vagy.
2017. aug. 4. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Akkorj ülj a babérjaidon, várd meg még kerekedik a pocakod, aztán majd megszülsz a wc-ben!

Gondolod a nőgyógyász lesikítja a hajad. Hát ő pint lesz_rja. Nem ő fogja felnevelni a kölyködet.

2017. aug. 4. 16:41
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél egy terhességi tesztet, párszáz forint... Mi nem látunk beléd (szerencsére)
2017. aug. 4. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél tesztet. De ha nem vagy terhes akkor jobb elmenni a nőgyógyászhoz.Anyukád nélkül is el lehet menni a nőgyógyászhoz.Ha már voltál olyan nagy,hogy lefeküdtél valakivel. Akkor legyél ehhez is eléggé érett.

De szerintem ha terhes vagy azt már észrevetted volna. Vagy vehettél volna tesztet már elöző hónapban is..

2017. aug. 4. 17:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem voltam rosszul nem szédültem csak most gondolkoztam hogy amugy megjött előző hónapban és megnéztem a naptáramat és nem. A másik meg az hogy semmit nem éreztem hogy változott volna bármi is...
2017. aug. 4. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű hogy érezz bármit is, a legtöbb terhességi tünet a terhesség 7-9. hete között kezdődik általában. Vegyél tesztet az már kimutatja. De nem válaszoltál arra hogy védekeztetek-e.
2017. aug. 4. 17:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teszt,minél előbb.. ne várj még 2 hónapot mire megmozdul! Nagyon sok fontos vizsgálat van a terhesség elején,főleg a 12.héten.. gondolom nem szeretnél megszülni,majd nevelni 16 évesen egy Down-os babát,aki ha szerencséd van "csak" annyira beteg hogy születése után nem hal meg.. ilyenekre is gondolj !! Tessék menni tesztet venni!500 ft...energia italra is elköltötök ennyit..
2017. aug. 4. 18:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen vedekeztünk de ki tudja milyen volt az az óvszer bármi meglehet. 10-én kapok fizetést és akkor tudok leghamarabb tesztet venni. Nekem ki adják a boltba? A Rossmanba amit árulnak azok jó fajták?
2017. aug. 4. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
15 évesen fizetést??
2017. aug. 5. 00:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Most komolyan nem tudsz kérni 3-500ftot a szüleidtől?

Inkább vársz addig, hátha kicsúszol az abortuszból?!

2017. aug. 5. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!