Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1 hónapja és pár napja...

Ha 1 hónapja és pár napja késik terhes vagyok? Igaz nem feküdtem le senkivel 1 hónappal ezelőtt sem de nem jön meg vagy késik és félek hogy akkor most mi is van igazából?!

Figyelt kérdés
16 leszek fiatal lány vagyok tudom és utoljára 2 hónapja voltam együtt egy fiúval aki akkor még a barátom volt azóta senkivel. De ezelőtti hónapban nem jött meg és még most sem. Mi lehet akkor? Terhes vagyok vagy esetleg más lehet? Nőgyógyászhoz nem merek elmenni anyukámnak nem szóltam erről h nem jött meg.
2017. aug. 4. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
pont az utolso együttlétből összejöhetett a baba...nem feltétlenül kell érezned bármit is,de menj vegyél ma tesztet ha ennyit késik akkor délutáni vizeletből is kimutatja már.anyukádnak pedig akkor mondd el mi a helyzet mert kifutsz az időből és elveteni se tudod.
2017. aug. 5. 14:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mar elmondtam neki es most mar csak a nogyogyaszatra kell elmennem amire kaptam idopontot
2017. aug. 22. 21:38
 13/13 Timcsa80 ***** válasza:
Mi lett kedves kérdező?
2017. szept. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!