Csajok ti mikor teherbe estetek mikor hány nap mulva jelentkezett az elso tunet? És mik voltak azok? Én együttlét után vagyok 6nappal. Szokatlanul megnött az étvágyam állandóan éhes vagyok. Ez lehet annak a jele? Most csutortokon kell megjonnie.
Nekem a 6.héten. Hamarabb teszteltem, minthogy a tünetek jöttek volna.
A megnövekedett étvágy a menstruáció miatt is lehet, szóval ez nem jelent semmit. Ha 10 napnál többet késik, akkor tesztelj egyet.
A megnövekedett étvágy inkább a második trimesztertől jellemző.
Lehet, hogy terhes vagy, de hogy ez nem annak a tünete, az biztos. Az első biztos jele a menstruáció kimaradása. 3-4 napos késésnél érdemes tesztelni.
Addig szinte minden tünet ugyanaz, mint a pms. Utólag szokták belemagyarázni a kismamák, hogy milyen tüneteik voltak a pozitív teszt előtt.
Nekem kb a 15. Amikor a hasamat megéreztem
Majd a 18. Akkor éreztem a mozgást először.
Max szomjasabb voltam mint amúgy( de ez már utólagos okoskodás) az 5. Héten már ez azóta is tart
Régen 0,5-1 l volt a napoi folyadék ma 2-3 l közt
24hkm
Mármint nem nap.. Hanem én most heteket írtam 😆
15. Héten..
18. Héten
Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!