Szerintetek tényleg terhes vagy csak így akarja magához láncolni?
Van egy barátom ( haver ) aki most szakított a barátnőjével 10 napja kb ( azóta nem szexeltek) . A csaj tegnap odaállított, hogy ő úgy érzi, hogy terhez mert fáj a hasa, de nem úgy fáj ahogy fájni szokott mielőtt megjön neki.
2 hete volt megvonásos vérzése ( fogamzásgátlót szed ) és jövőhéten kell akkor így megjönnie neki következő alkalommal. A megvonásos vérzés ideje alatt szedett antibiotikumot, de azt mondta a haveromnak, hogy az ő fogamzasgátlója olyan, hogy nem üti ki az antibiotikum. A csaj anyja szülés és ő mondta ezt neki. Az anyja azt is mondta, hogy nem terhes szerinte, hiszen ki sem maradt vérzés semmi. Csak fáj a hasa.
A héten vesz terhességi tesztet és megy nőgyógyászhoz. Szerintetek ebben az van, hogy maga mellé akarja ezzel láncolni vagy tényleg terhes?
Bármi lehet.
De az lenne a minimum, hogy pozitív tesztet mutasson.
Vicces lehetett, ez a "fáj a hasam, terhes vagyok"... És a millió más okot miért nem vette lehetőségbe???
Lehet
De szerintem nem terhes.. (Szánalmas)
Hamar kiderül úgyis
"aki most szakított a barátnőjével 10 napja"
"10 napja mint ahogy mondta"
SZóval "búcsúszexszel" szakítottak???
Szép...
Nem, aktus után 10 nappal még nem mutatja ki. De korábbi aktusból lehetséges.
8. Vagyok
Egyébként sem lehet egy pasit sem gyerekkel végleg magunkhoz közni
Naiv kislányok hiszik csak azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!