Ki szerint mi lessz?
Figyelt kérdés
14 napos keses. Negativ teszt, negativ huvelyi UH.2018. márc. 4. 13:51
11/17 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy igazad lesz és még van esély a babára.Még pár nap múlva tesztelj,azért.:)
12/17 A kérdező kommentje:
Fogok minden fele kep :)
Izgatott vagyok. Hirtelen meg egy baba :)
2018. márc. 4. 16:13
13/17 anonim válasza:
En nem ertem ne haragudj.... Lehet elirtad. Ha dec 02volt az utolso mensi elso napja. Akkor dec 31 en jo h nem latott semmit. Hany napos a ciklusod? Jol szanolsz? Elirtad?
14/17 anonim válasza:
2 hete kesik.akkor kb 6 hetes lennel. Azt mar tesztnek, uh- n ki kene hogy mutassak. Nekem egy het keses után már pozitív teszt lett.
15/17 Szancsika94 válasza:
Ha bármi nőgyogyászati bajod lenne szerintem azt akkor megmondta volna az orvos
Tesztelj később:)
16/17 anonim válasza:
Hat nem, mert hormonális problémát nem mond meg egy sima hüvelyi uh-val. Vagy pl. endometeiozist se.
Én sem értem amúgy amit írtál. Ha dec. 2-an volt az utolsó mensid első napja akkor dec.31-én még csak 1-2 napos kérésről beszélünk. Olyankor még a teszt is lehet negatív és persze h semmi nem látszik. Nem értem. Most meg már két hete késik, nagyon nem ugyanaz.
17/17 anonim válasza:
Ha dec. 2-án volt az utolsó menstruációd első napja előző terhességnél és nem egész 4 hetes terhesen 5 centis petezsákot láttak akkor valami nem stimmel... 2 hetes késésnél már látnia kellett volna valamit az orvosnak. Lehet hormonprobléma vagy kimaradt egy peteérésed, szerintem ennyi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!