Érdekelne hogy terhes lehetek e? ha megszakításos módszerrel történt a dolog. És kivülre élvezett a vaginámhoz. Ezt az eset után vettem észre. Most járok 5. napnál az együttlét óta. Mikor jelentkezhet az első tünet? Márc 8. -án kell mensiznem.
Figyelt kérdés
Oltásokat nem kérek. Köszönöm a válaszokat.:)2018. márc. 4. 12:43
41/54 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint akarom meg nem is. Csak most az erdekel konkretan h minek nagyobb az eselye annak h teherbe estem vagy sem.
2018. márc. 4. 17:17
42/54 anonim válasza:
Biztosat csak 8-a után fog mutatni a teszt,pár nappal.
Akkor kiderül.
Van valamilyen betegséged?Vagy hogy-hogy bizonyított tény?
43/54 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen betegsegem. Csak mar egyszer volt ilyen amikor nem akartuk..elvileg elso spricc belem ment de nem lettem terhes pedig az is megszakitasos vedekezes volt.
2018. márc. 4. 17:36
44/54 anonim válasza:
A megszakítás NEM védekezés. Felfoghatnàd már igazán.
45/54 anonim válasza:
Az hogy egy spricctől (te fogalmaztál így) nem lettél terhes, az NEM BIZONYÍTOTT TÉNY arra, hogy “nem vagy az a könnyen teherbe eseős fajta. Biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem akarsz gyereket. De a buta kis agyaddal nem tudod felfogni, hogy egy ilyen felelőtlen tettel tönkretehetsz egy életet!! Nem a tiédet, hanem az esetlegesen megszületendő gyerekedét!!!! Írass tabit, használj gumit, vagy kúpot, spirált, bármit..... de ne szaporodj!
46/54 anonim válasza:
Uristen, Te egyre csak Hulyebb leszel a kommentjeid utan. Egy spricc? :D Es nem lettel terhes ? Te jo eg, lehet hogy meddo is vagy :O Akkor szerencsd, mert nem kell vedekezned tovabbra sem xd Idiota
47/54 anonim válasza:
Kérdező! Válaszolj őszintén! Hány éves vagy?
48/54 anonim válasza:
Bocsánat, de én kész vagyok 😂😂😂
Kérdező, leírtad, hogy együttlét utáni napon hányingered volt, és hogy ez jelent-e valamit. Te ezt most komolyan gondoltad? 😀
Meg ha 5 napja voltatok együtt, akkor még semmit sem fogsz tudni kideríteni. Várj még egy kicsit, úgy egy hetet, és csinálj tesztet.
Ha lehet, innentől kezdve védekezz. Segítek: gumi, hüvelygyűrű, spirál, gyógyszer... és nem azért, mert te akarsz gyereket vagy sem. NE akarj 🙃
49/54 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2018. márc. 5. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!