Nem jött meg már a 10-dik napja a mensim. Máskor is késett már de nem ennyit. Terhes pedig nem lehetek mert a barátommal védekeztünk, az óvszer pedig nem lyukadt ki. Miért késhet, vagy mit csináljak, hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 17:18
1/8 anonim válasza:
Nem is érzed,hogy meg fog jönni?Tehát nincs mellfeszülésed vagy valamilyen tüneted?
2/8 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani, hogy miért késik. Lehet szervi oka, hormonális oka, lehet valamilyen betegség a háttérben, stressz, stb.
El kell menni nőgyógyászhoz, majd ő kivizsgálja és megmondja az okát. Ha élsz nemi életet, akkor amúgy is ajánlott nőgyógyászhoz járni, így meg különösen.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem érzem,hogy megjönne. Máskor mindig a mellem fáj,most pedig nem. A bimbóm kezdett el fájni, de eddig még sosem fájt. Azon is gondolkodtam,hogy azért késik,mert pár hete beteg voltam, lázas voltam, vesém fájt, hányás.. Vagy pedig azért,hogy már régen volt szexuális viszonyom. A barátommal először voltunk így együtt,több mint 1 év után.
2018. jan. 20. 17:52
4/8 anonim válasza:
Antibiotikumot is szedtél mikor beteg voltál?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, szedtem antibiotikumot is. De már 10-én meg kellett volna jönni,az antibiotikumot pedig 11-től szedtem, mert akkor voltam orvoshoz
2018. jan. 20. 18:17
7/8 anonim válasza:
Nekem is minden hülye változás miatt késik a menstruációm. A stressz, leterheltség miatt, a szex miatt, (távkapcsolat miat nem rendszeresen egyenletes a szex, hanem 1-2 havonta 5 nap alatt napi 3-5 menet, aztán hónapokig megint semmi), betegség miatt, az időjárás miatt, stb. Ilyenkor 5-15 napokat szokott csúszkálni.
Ne aggódj, ha védekeztetek, nem lehetsz terhes. Várj, és igyekezz nem görcsölni rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, már nyugodtabb lettem :) Már tesztet akartam venni. Nekünk is a távolság miatt jött össze most. Már megijedtem,hogy terhes lehetek, mivel még több,mint 1 év van a suliból.
2018. jan. 20. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!