Menstruáció után első héten kimaradt egy szem tabletta (mirabella) elötte nap volt együttlét. Terhes lettem?
Attől függ mekkora baj, ha mégis terhes lettél..
Ha nagyon nagy baj, akkor eseményutáni (orvos által felírva)
Ha nem akkora baj...akkor reménykedsz,hogy nem jött össze
( nekem 3-szor sajnos előfordult a 7év alatt..( egyszer hánytam..2szer kimaradt... )de nem estünk volna kétségbe, ha jön a baba, csak tudatosan még nem szerettünk volna..egyszer sem lett baj...de amikor akartuk élesben is 4-5 hónap alatt sikerült)
Az eseményutánit azert kell meggondolni, mert nagyon megzavarjaa hormonlöket a szervezetet... 18 évesen egyszer szakadt az ővszer, és későn vettük észre, akkor értelemszerűen az volt az első, meg sem fordult a fejemben, hogy van más megoldás(mert nincs)...
Soha többé nem lett olyan a ciklusom, mint addig...sokáig szenvedtem is(a mnezeszkor elòőtte sosem görcsöltem, utána amíg nem kezdtem fogamzásgátlőt szedni, mindig 2 napig Cataflamon, vagy Apranaxon éltem az 5-ből...suliba sem tudtam menni.., persze nem mindig van így..csak nem játék ez sem...
De még mndig inkább, mint egy rosszkor jött gyerek!!!
Jah, most látom, hogy azőta még nem voltatok együtt...akkor semmi gond..
1 hétig óvszer, vagy egyéb kiegészítés..vagy nem szexeltek addihg
Előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!