Lorie.katyja kérdése:

Ez lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Együtt voltam a barátommal május 8.-án és kiszakadt a gumi... Észre vette szerencsére kb azonnal és ki is vette mivel ovulációm volt. Bevettem az esemény utánit kb a 30. órában.

6 nap van most a menzeszemig és tegnap újra együtt voltunk és, nem igaz hogy ilyen pechesek vagyunk de újra kiszakadt a nem, nem olcsó és megbízhatatlan gumi. Nem élvezett belém. Ez volt tegnap ma meg jelentkezett barnás, pecsételő vérzés... Ez terhesség lehet vagy csak meg fog jönni? És az esemény utáni miatt jöhet hamarabb?

2017. máj. 17. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ott az óvszer felhelyezésével vannak gondok, vagy a mérettel, ha ilyen gyakran elszakad. Nem szabadna, figyeljetek jobban oda.

Az eseményutáni tabletta pedig fél évig simán összekuszálhatja a ciklust, hiszen egy lórúgásnyi hormon van benne. Ne csodálkozz. Teljesen normális ha előbb jön meg, nem addig tart ameddig kellene, vagy épp teljesen kimarad.

2017. máj. 17. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem azért, de nekünk 15 év alatt sosem szakadt ki, valamit nagyon nem jól csináltok!!!
2017. máj. 17. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát most megnéztem próbából 2 gumit a dobozból és mind a kettő lyukas volt... Valószínű pont kifogtunk egy hibás csomagot
2017. máj. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!