Teherbe eshetek, elmenjek nőgyógyászhoz? (Lent)
ha felfújódott valóban,meg el se ment
nincs okod aggódni
Gondolom a kérdező úgy gondolta-e, hogy esemény utáni tablettáért elmenjen-e. Ha már pozitív a teszt, az eső után köpönyeg.
Kérdező, ennyire nem fognak felírni egy nagy hormontartalmú gyógyszert, mert a te esetedben többet ártana, mint használni. Ha nem ment el és nem is szakadt ki az óvszer, kizárt, hogy terhes legyél.
Saját tapasztalat:
Én egyszer elmentem a gumiba, de még jól esett utána együtt maradni szorosan összeölelkezve, szóval nem húztam ki a farkam időben, hanem már jócskán lelankadt. A gumi lecsúszott és bennmaradt a párom hüvelyében. A vége két-három centivel beljebb volt, de sikerült kihúzni.
Természetesen a párom alaposan lezuhanyozott ezután, és kiöblítette a gyönyör kapuját is amennyire tudta. Nem lett terhes szerencsére, pedig nem szedett be semmilyen tablettát.
Szerintem nem kell aggódnod. A gumi síkosító anyagában általában van spermicid hatású anyag, ami egy két szabaduló művésszel könnyedén elbánik, másrészt a hüvely enyhén savas kémhatása is meg-tizedeli őket.
Szóval háromszoros a védelem.
- gumi mechanikai védelme
- spermicid
- savas fürdő
Amelyik ezek mindegyikén át tudja magát küzdi az igazán életre való teremtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!