Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » (nem) Várta valaki mára és...

(nem) Várta valaki mára és idáig még semmi?

Figyelt kérdés
Eselteg holnapra nem várók,hogy vagytok eltérés az előző hónapokhoz képest,esetleg görbe?
2010. jún. 9. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kb holnapra NEMváró vagyok.

Görbém sajnos nincs,de tünet annál inkább.

Most az a furi,hogy tök száraz vagyok és a melleim nagyon fájnak,folyton émelyeg a gyomrom és a savam is sokszor fent van ami nálam nem jellemző.Tegnap meg keserű volt a szám.

A kávétól öklendezek.A hasam viszont görcsölget! :S

Más hónapban ilyenkor már annyi folyásom van,hogy ihaj!

Neked van valami tünet?

2010. jún. 9. 08:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Én most pontosan nem tudom ,hogy mikorra ne várjam mert a múlt hó-ban 26 napra jött meg de 26-29 nap között változik.Ma vagyok a 27.napon.Én is teljesen száraz vagyok,viszont nekem a mellem nem fáj csak kicsit duzzadtabb.Mensis érzésem van tegnap óta ,5 percenként azt hiszem ,hogy megjött de idáig még semmi.A hőm nem ment lejebb és ez idáig jó jel.A tesztel te meddig vársz ?Én ki várom a 29.napot.Sok sikert.
2010. jún. 9. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Kívánok nektek pozitív tesztet. Én szombatra nem várom,kíváncsi leszek,mert pár hónapja próbálkozunk már a babával.Én úgy tudom,h mensi előtti napokban ha szárazság van,akkor sikerült a teherbeesés.Én is ezt figyelem,szerda van,és száraz vagyok,tegnap egy pár percig görcsölt a hasam,lehet,h ez volt a beágyazódás (máj.29-én v ovum)?!

Sok sikert nektek. :)

2010. jún. 9. 10:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi 1,5 éve próbálkozunk de eddig nem sok sikerrel.Remélem én is ,hogy ez a szárazság jó jelnek számít idáig mindig előző napokban testápoló szerű krémes folyásom volt.Viszont az tényleg fura,hogy a mellem kivételesen most nem fáj pedig általába mensi első napjáig szokott.
2010. jún. 9. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is kb mától nem várom.két napja semmi panaszom,csak a petefészkemnél érzek tompa szurkálást és puffadok.

Előtte öt-hat napig:hányinger,erősebb mint máskor,tompa szurkálás a petefészeknél,a derekamnban,(szurkálás még soha sehol nem volt),vizes folyás,őrületes idegesség.Ezeknek egyik része nem volt még idáig,másik része nem ennyire erősen.

2010. jún. 9. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Elírtam,bocsi Én még csak ma vagy holnapra nemvárom,de ma pozit teszteltem! :)

Nagyon drukkolok neked!!És írd meg,hogy mikor tesztelsz??

Remélem azóta nem jött meg neked!!

2010. jún. 11. 11:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Szió nekem sajna megjött,de neked szívből gratulálok.

Mi most szántuk rá magunkat a kivizsgálásokra,majd kiderül,hogy mi az oka a sikertelenségünknek.Gratula.

2010. jún. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!