Előfordult már valakivel olyan, hogy a terhességi teszt negatív lett és mégis terhes volt?
Figyelt kérdés
100 Ft-os Vaterás One Step teszt megbízható?2010. jún. 9. 08:07
1/6 anonim válasza:
Azt mondják,hogy megbízható.
De Én már nem használom,no nem azért meg folyton negatívat mutat csak olvastam,hogy ezek ilyen le selejtezett vackok.Sokszor volt már szellemcsíkos is.
Inkább a patikában veszek.
2/6 anonim válasza:
Szia!Nekem a patikai tesztek lettek sorra negatívok.
Így hát mikor már sokat késett elmentem nődokihoz és mondtam neki hogy késik de a teszt negatív lehet hormonzavarom van.Csinált egy UH-ot és akkor már 5 hetes terhes voltam.Azt mondta nem érti miért nem mutatta ki a teszt.Van ez így! :D Szóval ritka de nem lehetetlen.
3/6 anonim válasza:
nekem 6hetes terhességet mutatott ki de csak halványan.
6hét elött végig negatív volt
4/6 anonim válasza:
Nekem a dokim mondta, hogy olyan van, hogy téves negatív, de téves pozitív nincsen.
5/6 anonim válasza:
vaterásnak a fele hibás , rendeltem már onnan..némelyik kontrolzónája tele van vájatokkal, körömnyommal stb..alig van benne olyan ami steril..és egyik nap csináltam kettőt a reggeli vizeletből, azért kettőt mert az elsőt ami felbonottam hibás volt..tele volt vájatokkal..az negatív lett a másik meg halvány szellemvonalas..na akkor jött a harmadik teszt, azon meg nem volt kontrolvonal se..kidobtam a francba az összes maradékot..
6/6 anonim válasza:
A kórházi amit a nőgyógyász csinált negatív volt.
Azóta a gyerek 7 éves :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!