Titeket nem kínoz a kíváncsiság, hogy vajon mi történhet épp odabent?
Figyelt kérdés
Most kezdtük a babaprojektet, tűkön ülve számolom a napokat mire eljön a nemvárt. Addig meg folyton azon agyalok, vajon mi történik most épp a testemben, és olyan furcsa, hogy talán életünk legnagyobb dolga történik most épp, és semmit nem is érzek belőle...2018. febr. 26. 12:23
1/4 anonim válasza:
Nem. Jutott az eszembe de éltem az életem, dolgoztam, otthon is csináltam a dolgom, ki is kapcsolódtunk úgy, mint szoktunk. Főleg nemvárt fele azért már jutott az eszembe, hogy vajon most mi lesz de messze nem a gondolatban kínzó kategória volt.
Te meg be fogsz így csavarodni. Próbálj meg lazulni, másra terelni a figyelmed, mert ez ìgy nagyon idegörlő lehet. :/ a te érdeked.
2/4 anonim válasza:
Jobb is, hogy nem tudod, mert a tested sokkal jobban tudja "nélküled" a dolgát. Szerintem ne azt várd, hogy múljanak, inkább értékeld a napokat, máris gyorsabb és élvezetesebb lesz az életed. Az nem meditáció, hanem pont elég stresszes, ha egész nap a falhoz lapulva várod a csodát. :)
3/4 anonim válasza:
Nekünk ez a 3. próbálkozós hónapunk és, de nagyon érdekel :D meg így utólag, hogy vajon miért nem jött össze, hol volt a "probléma". Nem azt mondom, hogy kínoz a gondolat, mert ezek csak úgy 1pillanatra ugranak be, de akkor is azért csak érdekel. :)
4/4 anonim válasza:
Túl 16hónapnyi próbán, túl megannyi irvosi vizsgálaton (diagnózis nélkül) már nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!