Sziasztok. 10 nappal ezelőtt teszteltem, ami negatív lett.
Most 3-án kell megjönnie és iszonyatosan elkezdett fájni a derekam, alul a hasam és a melleim a teszt óta még mindig fájnak...meg egy pici lila folt is megjelent a bal mellemen.
Ki mire tippelne? A reggeli első vizeletes teszt már nem lehetséges :P
Akkor csináld meg holnap reggel, ha negatív, menj el orvoshoz
2018. febr. 25. 07:00
2/7 anonim válasza:
hát ha 3-án kell megjönnie, azaz egy hét múlva, és te 10 napja teszteltél, még jó hogy negatív lett..még peteérésed se volt a teszteléskor! Szóval akár terhes is lehetsz, de ezek a "tünetek" jelenthetnek mást is, pl. meg fog jönni. A teszt általában elmaradt vérzés napja körnékyétől mutat eredményt, nem 17 nappal előtte....
2018. febr. 25. 07:01
3/7 anonim válasza:
10 nappal ezelőtt még jó, hogy negatív, ha van is valami, kétlem, hogy a beágyazódás akkorra megtörtént volna. Ha kimarad a menstruációd, akkor tesztelj, az mondja meg a tutit, itt senki se lát beléd, a hát- és hasfájás ugyanúgy lehet menstruációs tünet is, a mellen lévő lila foltról meg nekem előbb jut az eszembe, hogy valami külső hatás miatt van (pl. nekimentél valaminek, és beütötted), mint terhességtől.
2018. febr. 25. 07:01
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak kicsit elgondolkodtam, mert olyan szinten fáj a derekam, hogy alig bírok mozogni...ilyen még soha nem volt velem.
De akkor most már megvárom azt az egy hetet.
2018. febr. 25. 07:06
5/7 anonim válasza:
Ha terhesség miatt vannak ezek, akkor csinálhatsz, mert ha tünetet okoz a hcg akkor már kimutatható mennyiségű. De ha negatív, akkor lehet érdemes ekkora fájdalommal dokihoz menni mert nem csak terhesség okozhatja ám hanem sanszos valami gyulladás, amit nem ártana kezelni!
2018. febr. 25. 07:14
6/7 anonim válasza:
Inkább menj el orvoshoz, mert a tüneteid legalább annyira utalnak valamilyen gyulladásra inkább, mint terhességre.
10 nappal ezelőtt még semmi nem történt meg, amit a teszt kimutatott volna, ha terhes lettél az utolsó aktusod óta, akkor még most se mutatná ki a teszt, 10 nappal ezelőtt meg pláne nem mutatott volna semmit, hisz nem volt mit mutasson.
2018. febr. 25. 10:19
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végülis, bejött ez a hideg, szeles idő...lehet csak kifáztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!