Babát szeretnék, de a párom korainak tartja, lehet megoldás?
"Nálatok is volt ilyen helyzet?"
Igen. Kb veled egy idős voltam, 5 éve voltunk együtt akkor.
"Ti hogy oldottátok meg?" Szakítottunk. Fél év után közölte, hogy úgy érzi, mostmár ő is szeretné. Újra kezdtük, 4 hónapra rá terhes lettem.
Megszületett a lányunk. 3 éves volt, amikor szétmentünk. Vagyis én hagytam ott. Nem fogom kifejteni, miért, több dolog is közrejátszott, de 1 mindenképp, ami szinte borítékolom, hogy idővel téged is érintene, ha mégis babára kerülne a sor.
12:es szerintem nem erdemelsz 1 ftot sem!!
Ez egy komoly dontes. Egy eletrol van szo!! Szted a gyermekednek milyen lesz apa nelkul felnoni?? Vagy a gyermek apja, ra haritottal egy nagy feleloseget amit o nem is szeretet volna. Sztem undorito vagy
Es ezt tuti figyelembe veszik a birosagon is amikor megallapitjak az osszeget
Mi is ugyan így voltunk csak nem 20 évesek vagyunk, hanem 25. Van lakásunk, kocsi, 6 éve együtt, biztos munkahely szóval a feltételek adottak.
Két éve szóba hoztam, hogy én fiatal anyuka szeretnék lenni Ő azt mondta, hogy még nem szeretne csak 28 éves kora körül (egyidősek vagyunk). Nem erőltettem, mert ezt a témát nem lehet. Eltelt egy év megint felhoztam a témát, hogy mi a véleménye ismét ezt mondta. Nem mondtam neki semmit, nem hisztiztem, nem követeltem.
Magamban őrlődtem, hogy én várjak "rá" miközben ő is elveszi az álmom úgymond ő nem veszi figyelembe, hogy én mennyire vágyom rá. Gondolkoztam, hogy most mi legyen, mert a kapcsolatunkban először értünk egy olyan szakaszhoz ami egy alap pillére lesz majd egyszer de a vágyaink nem egyeznek időben. Nem szóltam neki erről semmit.
Végül idén ő hozta fel a témát, hogy most már úgy érzi készen áll rá, így elkezdtük a projektet. :)
Tehát a lényeg, hogy semmikép ne erőltesd rá.
Egyetlen megoldás van: VÁRNI. Ennyi, nem több. Hiába a 3 év, tiniként kerültetek össze, hidd el, rengeteget fogtok mindketten változni az elkövetkező 1-2 évben is. Nem kell ezt siettetni, mert ráfázhatsz könnyen.
Az ilyen esetek, mikor megoldásokat kerestek a gyerekszülésre, sokkal inkább önzés, mint amikor mások meg nem akarnak gyereket.
a legtobb valaszolo felreertette a kerdest.
nem arra gondoltam h kilyukasztom a gumit stb... hanem, hogy hogyan kotottetek kompromisszumot a gyerekvallalassal kapcsolatban......
20 évesen 3 éve voltunk együtt egy fiúval. 1 év múlva szakítottunk. Azóta 10 éve vagyok együtt a mostmár Férjemmel. Ilyen fiatalon ne vállaljatok gyereket. Igazából a fiú korával van a “gond”. Várni kell, nincs más megoldás. Ha 5 év múlva is együtt lesztek szerintem akkor kezdjetek el ezen gondolkozni.
31/N, 15 hós és 8 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!