"Ne görcsölj rá", "Legyetek csak együtt" Na de mégis hogyan? Hol a határ?
Sziasztok. Most álltunk csak szinte neki a próbálkozásnak,szedek folsavat, vezetem a ciklus naptáram, próbálom azért figyelemmel követni hogy jókor legyünk együtt (nem hömérözök, nem ovu tesztelek). Napi szinten megfordul a fejemben hogy hány nap múlva lehet peteérés, mikor kellene megjönnie. Olvasgatok a teherbeeséröl, terhességröl.
Ez is már rágörcsölének számít? Vagy hol a határ?

Hát én is csak pont úgy voltam ahogy az egyik válaszoló:
Terhes vitamint szedtem és csak simán együtt voltunk mikor jól esett.illetve vezettem/vezetem a menszesz naptárt.Ennyi.
Ugyanúgy jártam dolgoznk(fizikai talpalos munka),ettem ittam amit kívántam.se nem hőmérő se nem ovuteszt se nem mittudomén mik vannak :D pedig egy éve szültem mégsem érdekelt az ilyen dolog.olvasgatni sem olvastam semmit ezekről.nem idegesítettem magam feleslegesen ilyeneken.ha jó fél év alatt nem jött volna össze akkor Elmegyek dokihoz és Ennyi.

Uh, mintha én írtam volna minden egyes betűjét a kérdésnek.
Válaszolni tudok rá, mert én is így vagyok ezzel a témával :)
Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!