Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Ne görcsölj rá", "Legyetek...

"Ne görcsölj rá", "Legyetek csak együtt" Na de mégis hogyan? Hol a határ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most álltunk csak szinte neki a próbálkozásnak,szedek folsavat, vezetem a ciklus naptáram, próbálom azért figyelemmel követni hogy jókor legyünk együtt (nem hömérözök, nem ovu tesztelek). Napi szinten megfordul a fejemben hogy hány nap múlva lehet peteérés, mikor kellene megjönnie. Olvasgatok a teherbeeséröl, terhességröl.

Ez is már rágörcsölének számít? Vagy hol a határ?

2018. febr. 22. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát én is csak pont úgy voltam ahogy az egyik válaszoló:

Terhes vitamint szedtem és csak simán együtt voltunk mikor jól esett.illetve vezettem/vezetem a menszesz naptárt.Ennyi.

Ugyanúgy jártam dolgoznk(fizikai talpalos munka),ettem ittam amit kívántam.se nem hőmérő se nem ovuteszt se nem mittudomén mik vannak :D pedig egy éve szültem mégsem érdekelt az ilyen dolog.olvasgatni sem olvastam semmit ezekről.nem idegesítettem magam feleslegesen ilyeneken.ha jó fél év alatt nem jött volna össze akkor Elmegyek dokihoz és Ennyi.

2018. febr. 22. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Ahogy kimondtuk, hogy mostmár jöhet a baba én is elkezdtem olvasgatni ezt a témakört gyk-n, és egyéb babás oldalakat. Idöm nem volt ráforogni mert szerencsére már a 2. Honapban megfogant a baba. Most féléves a kisfiam, de azóta is ezt a témakört olvasgatom :-)
2018. febr. 22. 21:04
 13/15 A kérdező kommentje:
hat akkor lehet hogy tényleg velem van a baj.... Teszem én is a dolgom, edzek, dolgozok, van életem de mindig eszebe jut hgy milyen jó lenne ha összejönne.
2018. febr. 22. 21:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Uh, mintha én írtam volna minden egyes betűjét a kérdésnek.

Válaszolni tudok rá, mert én is így vagyok ezzel a témával :)

Szurkolok :)

2018. febr. 23. 15:23
 15/15 A kérdező kommentje:
drukkolok neked nagyon :) jó tudni hogy nem csak én vagyok így :)
2018. febr. 23. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!