Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Ne görcsölj rá", "Legyetek...

"Ne görcsölj rá", "Legyetek csak együtt" Na de mégis hogyan? Hol a határ?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most álltunk csak szinte neki a próbálkozásnak,szedek folsavat, vezetem a ciklus naptáram, próbálom azért figyelemmel követni hogy jókor legyünk együtt (nem hömérözök, nem ovu tesztelek). Napi szinten megfordul a fejemben hogy hány nap múlva lehet peteérés, mikor kellene megjönnie. Olvasgatok a teherbeeséröl, terhességröl.

Ez is már rágörcsölének számít? Vagy hol a határ?

2018. febr. 22. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Még nem feltétlen rágorcsolés,amit csinalsz de ha mar igy kezded el akkor az lesz belole.

Viszont az se baj ha figyeled magad , de néha foglalkozz mással. Ne csak errol olvasgass mert konnyen belelehet kavarodni és pánikolni meg össze-vissza diagnosztizálni magad. Én sajnos ebbe beleestem.

Ha 2 naponta együtt vagytok , vagy akár minden nap az tökjó! Mi 2-3naponta voltunk egyutt es termékeny napokon (13-17cnap) majdnem mindennap és így jött össze 10.honap alatt.

Amig 10-12 honapot nem éritek el ne aggódj, én mondjuk 6 honap utan elmentem orvoshoz ciklus kozepen amit jol tettem mert kiderult h 16-17napon volt peteérésem. De amúgy mindent rendben talált.

E vitamint és folsavag szedtem. Párom napi 1000mg C-vitamint.:)

36+6hkm

2018. febr. 22. 18:02
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Most kezdtetek próbálkozni, teljesen felesleges számolgatni a napokat. Élvezzétek, hogy nem kell védekezni, szeressétek egymást és ne gyereket gyártsatok, hanem szerelmeskedjetek! Drukkolok! 😊
2018. febr. 22. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Ez már sok

A nem rágörcsölés az, hogy szeded a folsavat és szexeltek amikor megkívánjátok

2018. febr. 22. 18:12
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez már az. Ne számolgass. Nem kell még semmit sem szedni. Rendszeresen legyetek együtt. Azért mert szeretitek egymást.
2018. febr. 22. 18:20
 5/15 A kérdező kommentje:

elsö: Gratulálok a babához, jó egészséget nektek :)

második: igen, ez mind megvan, nem is vagyok elkeseredve. Csak elgondolkodtan hogy ez már vajon görcsölésnek számít-e....

2018. febr. 22. 18:20
 6/15 A kérdező kommentje:
mármint azt akartam írni hogy nem is vagyok elkeseredve, ha megjön
2018. febr. 22. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Igen, ez már rágörcsölés. Tudod, hogy mi nem az? Amit én csináltam. Éltem az életem, nem vezettem semmit, nem hőmérőztem, akkor még azt sem tudtam, hogy létezik egyáltalán ovulációs teszt, egyetlen dolgot csináltam, hogy felírtam, hogy mikor jött meg éppen, viszont ez babatervezés előtt és azóta is mindig megteszem. Nem szedtem semmilyen vitamint, csak mikor már megtudtam, hogy terhes vagyok, nem figyelgettem, hogy mikor lehet ovulációm, nem figyelgettem a folyásomat, semmit nem csináltam. Együtt voltunk a férjemmel, amikor megkívántuk egymást. Aztán amikor megjött a vérzésem, akkor kicsit el voltam keseredve, de úgy voltam vele, hogy na, majd a következő hónapban. Amúgy 7 hónap után jött össze a baba. És oly annyira nem voltam rágörcsölve és nem voltam türelmetlen, hogy egyébként nekem 24-25 napos ciklusaim vannak, kivártam a leghosszabb ciklusomat, ami valaha volt, ami 30 napos volt és a 31. napon csináltam először tesztet.

Na, ez nem rágörcsölés.:)

2018. febr. 22. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Miért csinálod ezt? Mi értelme van???
2018. febr. 22. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem mindegy mennyit van a babatéma a fejedben. Mondjuk ha esténként arra a fél órára az eszedben van amíg ránézel a naptárra, itt olvasgatsz egy kicsit, a nap többi részében meg éled életed, azzal nincs semmi gond. De ha folyamatosan azon kattog valaki mondjuk peteérés után, hogy juj vajon sikerülhetett-e, akkor igen, az illető nagyon rágörcsölt, és az nagyon idegörlő tud lenni, pláne ha várni is kell egy kicsit.
2018. febr. 22. 20:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Napközben nem pörgök ezen. Ha úgy van olvasgatok itt. De azért bennem van hogy jó lenne ha összejönne. Mondjuk az is bajom, hogy nagy félelmem gyerek korok óta hogy majd nem lehet babám. El se tudnám kézelni az életem nélküle. lehet ezért próbálok már most ennyire tudatosan figyelni.
2018. febr. 22. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!