Missed ab után teherbeesés?
Eloszor is sajnalom, hogy elveszitetted a babadat. Az a legfontosabb, hogy lelkileg legyel olyan eros hogy ujra bele tudj vagni a babatervezesbe.
Nekem az elmult evekbe 3 missed ab-om volt, az utobbi jan.7en muvi befejezesel, 11 hetes voltam. A nogyogyaszom a beavatkozas utani 4 heten megvizsgalt es azt mondta, hogy mar most probalkozhatunk az ujabb terhessegel, ha ugy dontok, mert ahogy te is szepen regeneralodott minden. Az elso mentruaciom a beavatkozas utan 33ik napra jott meg. De mivel ennyi vetelesem volt tovabb kuldott a nogyogyasz egy reprodukcios endokrinologushoz. Megcsinaltunk minden vizsgalatot es semmit nem talaltak, minden eredmenyem rendben van. Egyedul a genetikai vizsgalatok eredmenyeit nem kaptam meg, de a doki azt mondta, hogy ne varjunk tovabb az eredmenyekre es egyet ertett a nogyogyaszommal, hogy mar probalkozhatunk.
Ugyhogy osszeszedtem magam lelkileg es belevagunk, bizom benne hogy nem lesz gond. Amugy nekem is hatrahajlo mehem van es nem okozott problemat a teherbeesenel, az elso honapba mikor nem vedekeztunk mindig terhes maradtam.
Nekem is hátrahajló a méhem.
8 hetesen volt missed ab műtétem, az első vérzésem rendesen megjött 30 napra, a következő hónapban már megfogantam.
Mi nem terveztük ilyen korán, nagyon nem örültem neki, de úgy néz ki eddig, nincs semmi gond, nem sokára szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!