Vajon terhes vagyok? Továbiak lent sok kérdésem van
#1 január 27-től volt meg 31-ig
#2 ezt am gondoltam h nem tünet azert megkérdeztem.koszonom a valaszokat
Nem a menstruáció közepén van peteérés, hanem a ciklus közepén (elvileg). A ciklusod a menszesz első napjától tart a következő menszesz első napjáig.
Tehát kb. 1 hete volt peteérésed. Ha akkor voltatok is együtt, akkor is 7-10 nap a beágyazódás (az együttléttől számolva). Leghamarabb is kb. 10-14 nap múlva jelentkezhetnek tünetek a hcg szint emelkedésével.
Ha nem szabályos a ciklusod, tehát késik sokszor 2-3 hetet, akkor pedig nagy valószínűséggel nincs peteérésed.
Nőgyógyász és/vagy endokrinológus felkeresését javaslom. Előbb rendbe kell tenni a ciklusod.
A visszaszámolás igaz lehet, 28 napos ciklus esetén.
De ugye írtad, hogy neked akár 42 napos is lehet a ciklusod. Szerintem nézesd meg, hogy van-e peteérésed.
Amennyiben a tested jelzéseivel nem vagy tisztában és nem tudod biztosan, hogy van.
Ezt gyakorlatilag 2 vérvételből megállapítják. Ciklus hormonokat kellene nézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!