Barátcserje kapszuláról szeretnék véleményeket kérni, azoktól akik szedték. Babavállalást segítette? Rendszeresen barnázok menstruáció előtt, utóbbi 1 héttel korábban jött meg, ezért merülne fel, hogy szedjem, babával 4 hónapja próbálkozunk.
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 17:45
1/3 A kérdező kommentje:
Választ ugyan nem kaptam, de a tapasztalatomat azért leírom. A már 2 napja elmúló menstruációmat, erős vérzés váltotta fel, 3 napig szedtem reggel-este. Senkinek nem ajánlom.
2018. febr. 23. 13:17
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem soha nem volt rendszeres a ciklusom!
Az első és a második baba tervezésénél is elkezdtem szedni a barátcserjét, cickafark-palástfű teát ittam.
Mindkét baba első próbálkozós hónapban össze jött!
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor lehet sok volt a 2 szem?
2018. febr. 27. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!