Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy terhesség? Fontos!

Figyelt kérdés
6 hónapja szedem a rezia fogamzásgátlót, a 4.-5. Hónapban 2x is volt menstruacióm.Viszont a 6. Hónapban, kimaradt a 14.tabletta és csak reggel tudtam bevenni (22kor szoktam). Most viszont 6. Napja, hogy késik. Csináltam tesztet tegnap este, de negatív lett, ennek ellenere van esély, hogy terhes legyek.Vagy miert késhet?

2018. febr. 19. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Nincs
2018. febr. 19. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A tabletta igencsak megzavarja a tested.

Igen, van esély terhességre! Tapasztalatból mondom, szedtem én is tabit... Elfogyott a tárgyhavi, vártam h megjöjjön... Egy hét... Nem jött meg. Teszt negatív. 1 napja késett. Mondom Jólvan, majd jön. 1 hete késett, megint teszt - negatív. Elmentem orvoshoz, adtak időpont következő hétfőre. Jó, addig se jott meg, vittem a negatív teszteket, még aznap is csináltam. Negatív. Kért a doki egy hét múlva vigyek vizeletet. 2 hete késett (ugye ilyenkor már simán mutatja, gondolja kb mindenki, nem gondol terhességre) Eljött a 3.-hét

Reggel pisilek a kis üvegbe, viszem vissza a dokinak aznap. Gondoltam úgyis terhességet vizsgál majd, én is ellőttem az utolsó megmaradt tesztet, gondolván úgyis negatív.

És nem!!! Alig kivehető időn belül pozitív eredmény. 3 hét késéssel - fogamzásgátló szedése mellett! Na ez a 1: 1000000- ból.

Végülis ha már így lett, megtartottam a babát. Egészséges kislányom született :-)

2018. febr. 19. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál...kiderült azért nincs vérzésem mert a méhem elsorvadt, az endometrium 2mm, és pcos-re is fényderült..a gyógyszer abbahagyása mellett, műtétre is sor kerül, és valószínüleg gyerekem se lehet, ironikus hogy pont azert mentem hogy az van-e(18 éves lány)
2018. febr. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!