Baba lesz? Holnap lesz ovulaciom, tehat magas a terhesseg
esely. Ma reggel szeretkeztunk a parommal es belem elvezett
el. Igyekeztem kimosni magam, bar ez nem tudom mennyit
segithet ilyenkor. Mit gondoltok? Baba lesz ebbol?
Az esély megvan rá, de ezt így nem tudjuk megmondani biztosra. Az,hogy kimostad magad, semmit nem jelent.
2018. jan. 21. 18:50
Szerintem menj el 72 órás tablettáért, ha nem akarsz gyereket. Kimosás nem véd a terhességtól és az imádkozás sem.
2018. jan. 21. 18:52
3/21 anonim válasza:
Szerintem is menj el tablettáért.
De amúgy tényleg érdekel a kérdés. No offense, nem provokálni vagy megbántani akarlak, de miért nem tudtok védekezni? Ha tudod, hogy magas a terhesség esélye, akkor mi a búbánért nem tudtok gumit húzni? Hogy megy ez a gondolat végig a fejetekben?
Nem akarok gyereket, de szexelek a párommal: fogamzásgátló vagy gumi. Problem solved. Egyszer nem volt még olyan (pedig 8 éve élek nemi életet), hogy terhesség miatt aggódtam volna, és értetlenül állok az ilyen kérdések előtt. Őszinte értetlenkedéssel. Ha tudom, hogy előttem van egy lándzsákkal teleszúrt gödör, és nem tudok nagyot ugrani, akkor megpróbálom? Nem. Kerülőutat keresek, és nem pedig meglepődök, ha beleesek.
2018. jan. 21. 19:04
Ha nem akarsz gyereket,akkor miért hagyod,hogy az a szerencsétlen beléd élvezzen?
Hány évesek vagytok,13?
Nem nekünk kell megtippelni,hogy sikerült-e felcsináltatnod magad,hanem el kell menni íratni esemény utánit,aztán 2 hét múlva megmondja neked a teszt,hogy terhes vagy-e.
2018. jan. 21. 19:04
5/21 A kérdező kommentje:
Nem lenne olyan nagy baj ha jonne, igaz nem ez a legaktualisabb idopont. 72 oras tabletta szoba sem johet! A nogyogyaszom mondta hogy meg tobb kart tud okozni mint egy abortusz! Nincs jelenleg semmi lehetosegem,csak annyi hogy varok!
6/21 A kérdező kommentje:
"Felcsinaltatni magam"? Ez eleg csunya megfogalmazas:D Nem vagyok ketsegbeesve, csak probalok tapogatozni:) Nyilvan hibaztunk azzal hogy nem vedekeztunk, de nem gondolom hogy ilyen hangnemben erdemelnek valaszt azert mert tortent egy kis baki! Bar az biztos hogy ez lenne a legszebb baki az eletemben! Nem, nem 13 evesek vagyunk! Szerencsere ezt a kort mar megduplazhatjuk,es akkor valahol ott vagyunk😁
Kedves kérdező! Nézd el nekünk, hogy meglett kb. 26 éved ellenére 13 évesnek tituláltunk. A kérdésed tartalma alapján ez szűrhető le. Tehát tudod, hogy termékeny napon szexeltél védekezés nélkül. Leírtad, hogy kimostad magad, amiből arra lehet következtetni, hogy nem akartok babát. A kérdésed pedig az, hogy lehetsz-e terhes. Szerinted ezek alapján hány évesnek nézünk??!
2018. jan. 21. 19:19
8/21 A kérdező kommentje:
Akkor elnezest ha nem volt teljesen ertheto a kerdes!:) Nezzetek el nekem, nagy most a stressz:)
Mindenesetre a korod több, mint az IQ-d.
2018. jan. 21. 19:27
10/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, ne egy ilyen helyzet alapjan mond mar meg kerlek hogy nekem milyen magas az IQ-m😅😅 A rosszindulatodra nem vagyok kivancsi, kerlek masnak szivd mar az energiajat mert nekem ez valahogy nem fekszik!:)
Kapcsolódó kérdések: