Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lesz? Holnap lesz ovulaci...

Baba lesz? Holnap lesz ovulaciom, tehat magas a terhesseg esely. Ma reggel szeretkeztunk a parommal es belem elvezett el. Igyekeztem kimosni magam, bar ez nem tudom mennyit segithet ilyenkor. Mit gondoltok? Baba lesz ebbol?

Figyelt kérdés

2018. jan. 21. 18:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem ertem hogy miert szolsz le egy olyan szemelyt akit nem is ismersz! A targytol pedig ne terjunk mar el, ha mar nincs tobb mondanivalod akkor kerlek ne irj tobbet:)
2018. jan. 21. 19:39
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Eltekintve a kérdésed/hozzáállásod abszurditásától, egy pillanatra azért eltűnődhetnél azon is, hogy az esetleges gyermeket melyik viseli meg jobban, a 72 órás, vagy az abortusz. Ha most elszaladsz egy tabiért, még lehet, hogy egy meg sem termékenyült pete életét oltod ki, míg egy 6 hetes magzatnak dobog a szíve. Ja és ha már itt tartunk, egy pszichológust is megkérdezhetsz arról, lelkileg melyik viselne meg jobban. Ha már a nőgyógyászod ilyen lelkesen propagálja az abortuszt...
2018. jan. 21. 20:04
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

1. Ha kimostad magad, az nyilván arra utal, hogy nem akarsz gyereket. Viszont ha nem akarsz gyereket, akkor miért vagy olyan hülye, hogy ovulációkor védekezés nélkül vagy együtt a pároddal úgy, hogy még beléd is élvez?

2. Milyen orvos az, aki azt állítja, hogy az esemény utáni károsabb, mint egy abortusz? Hogy lenne már károsabb? Az esemény utáni egy nagy adag progeszteron, amitől max lesz egy kis hányingered, meg a szerencsétlenebbeknek pár ciklus erejéig bekavar a vérzésébe. Egy abortusznál feltágítják a méhszájad, egy kanállal vakon kaparásszák a méhed, altatnak...

Hihetetlen, hogy orvos ekkora baromságot mondjon.

2018. jan. 21. 20:07
 14/21 A kérdező kommentje:
Azert mostam ki magam mert hirtelen megijedtem,de irtam hogy ha megis baba lesz akkor eszem agaban sincs bantani ot! Ha mar itt lesz a pocakban akkor o hozzam tartozik es velem is marad, illetve velunk:) Nyilvan megijedtem eloszor mert szoba kerult mar a dolog,de nem beszeltunk meg semmi konkretumot!:) De szerencsere atbeszeltuk! Ha baba van az tok jo,de ha nincs az sem tragedia! Nem vagyunk elkesve vele:) Ropke 2 het es kiderul😅😊
2018. jan. 21. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Akkor végülis mi a kérdésed? Mert úgy tűnik azt sejted, hogy termékeny napin szexeltél. Tehát a válasz igen. Lehet baba. De hogy van e azt nyilván nem tudjuk megmondani.
2018. jan. 21. 20:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Biztos majd akkor lesz barmi ha egy + tesztelek:) Es ezt varom mar piszkosul:) Kezdek vegre tisztan latni,eddig a rossz gondolatoktol nem igazan sikerult!
2018. jan. 21. 20:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mostantól ne is védekezzetek! Hajrá! Beszéljétek át!
2018. jan. 21. 21:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

😂 😂 😂

Várod már piszkosul a +tesztet, de azèrt kimosod magad??

Amúgy a kimosom magam mióta óv meg bármitől is?? Tudod, hogy hány km/h sebessèggel robban ki a pasidból a cucc?? Szerinted, mire te odarohansz ès kimosod, azok már hol járnak??? Szerintem olyan helyen, ahonnan nem tudod már kimosni!

2018. jan. 21. 21:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Nyilvan elsore nem gondolja at az ember hogy mit is csinal... megijedtem. Mostmar hogy megnyugodtunk egy kicsit nyilvan a pozitivat varom:) De hat majd kiderul!
2018. jan. 21. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a vége?
2018. febr. 24. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!