Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt úgy valaki, hogy csak a...

Volt úgy valaki, hogy csak a menstruáció kimaradása volt jel a terhességre, és semmu más tünet?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom, az a feltűnő, hogy semmit nem érzek, 1 héttel mensi előtt fáj a mellem, derekam..és most semmi.

Próbálkozunk egy jó ideje. Általában pontosan jön meg, inkább előbb 2 nappal, mint utóbb.

Volt ezzel így más is?

#menstruáció #Tehsrbeesés
2018. febr. 20. 07:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi tünet nem volt. Ma 7+6 hetes vagyok és most is csak egy tünet van az extrém fáradtság.
2018. febr. 20. 08:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem várt napján kimutatja már a teszt?

Vagy várjak egy pár napot?

Köszönöm a válaszod 🙂

2018. febr. 20. 08:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod mikor volt az ovud érdemes rá számolni 14 napot.nehogy csalódás legyen. Vagy az vélt aktus után 12 nappal. Ha minden hónapban pontos a mensid akkor nyugodtan tesztelhetsz egy érzékeny testtel a nemvárt napján.
2018. febr. 20. 08:49
 4/14 A kérdező kommentje:

Naptár szerint 02.07.-én volt az ovulációm, remélem nem fog megjönni holnapra, veszek egy tesztet, és holnap után reggel meglátjuk. 🙂

(Ha addig kibirom😊)

2018. febr. 20. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt semmi tünetem.

ÉS később sem.

14 hetesen váltottam dokit, akkor viccelődött a férjem, hogy most már megnézi UH-n nem-e csak kamuzom... Olyannyira semmi változás nem volt.

És ez végig meg is maradt. Csak a has növekedése mutatta, hogy terhes vagyok. De az sem volt olyan látványos. Az utolsó napig vezettem, és nagyon jól éreztem magam. Nem vizesedtem, nem volt jóslóm soha, a szülés is fájdalommentesen indult magzatvíz elfolyással.

2018. febr. 20. 09:11
 6/14 anonim válasza:
100%

Szerintem ne aggódj nekem sem volt más tünet. 6-7.heten kezdtem érezni fáradtságot és ehhez társult a hányinger szédülés is.

Én a nem várt napján teszteltem negatív lett. Nem várt után 2-3 nappal érdemes tesztelni akkor már ki fogja mutatni a terhességet ..

2018. febr. 20. 09:18
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 🙂

Ha teszteltem, akkor megírom az eredményt. Remélem hogy nem fog megjönni, eddig semmi jel nem utal rá.

Reménykedek, több mint 1 éve próbálkozunk, és talán most lesz valami. 🙂

2018. febr. 20. 09:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#3 as vagyok, nekem is hetedikén volt ovum, én csütörtökön tesztelek, remélem mindketönknek pozi lesz, én is tünetmentes vagyok, majd ird meg mindenképpen jó?
2018. febr. 20. 09:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor nagyon szurkolok neked is!! 🙂

Te is írj, ha tudsz valamit!

Már most izgulok. 😊

2018. febr. 20. 09:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
drukkolok nektek csajok nagyom :)
2018. febr. 20. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!