Volt úgy valaki, hogy csak a menstruáció kimaradása volt jel a terhességre, és semmu más tünet?
Figyelt kérdés
Holnapra nem várom, az a feltűnő, hogy semmit nem érzek, 1 héttel mensi előtt fáj a mellem, derekam..és most semmi.
Próbálkozunk egy jó ideje. Általában pontosan jön meg, inkább előbb 2 nappal, mint utóbb.
Volt ezzel így más is?
#menstruáció #Tehsrbeesés
2018. febr. 20. 07:58
11/14 anonim válasza:
Nekem 2 ciklus között akár 10 nap eltérés is előfordul, úgyhogy sosem "várom" kontkrét napra.
Mindkét terhesség úgy lett gyanús, hogy már tényleg régen menstruáltam, úgyhogy gondoltam csinálok tesztet...
Nem volt semmi tünetem
12/14 anonim válasza:
Nekem az elsővel megvolt minden premens tünetem, a másodikkal pedig semmi tünetem nem volt. Egyik alkalommal sem gondoltam, h terhes lennék, az elsőnél gondoltam, h nyilván megjön, hiszen pont olyan tüneteim voltak, mint minden hónapban, a másodiknál pedig szintén azt gondoltam, h biztosan nem sikerült, mivel semmi tünetem nem volt, de mivel az elsőnél igen, így gondoltam, sikertelen a hónap. Amúgy predictor early-vel mindkétszer 11. dpo-n pozitívat teszteltem, a nem várt napján pedig már normál 25-ös teszttel is pozitív lett jól láthatóan.
13/14 A kérdező kommentje:
Szerintetek ma délután már tesztelhetek? Vagy megvárjam a holnap reggelt?
Még most sincs semmi jele a menstruációmnak. Megnövekedett picit ilyen vízszerűre a folyásom, színe nincs, átlátszó. Eddig ennyi a fejlemény. 🙂
2018. febr. 23. 11:09
14/14 anonim válasza:
Én tesztelnék, de én amúgy is mindig korán elkezdtem tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!