Ki az aki nem varja marciusban?
Sziasztok. ÉN Március 4 re nem várom. Nekem előbb volt ovum. [link]
Kedves utolsó, szerintem NEKED sem jól húzta be az ovud. Drukkolok mindenkinek
Nekem amugyis 2és fél napig pozitiv volt az ovu teszt. Csüt pént meg szombat. Szombat késő du.már negativ meg vasárnap is. Akörül lehetett a tüszőrepedésem. Csüt voltam UHn akkor volt egy 19 és 18mm tüsző jobb es bal oldalt..ebből gondolom. 1-2mm nő naponta 20és22mm körül reped a tüsző. Bizom nagyon benne hogy elkaptuk!!! Drukkolok neked is kedves utolsó.
Viki voltam a hőgörbés 😊😊😊
Jajj de jó :)
én mára nem várom, nem is jött eddig, majd szombaton tesztelek.
Gratulalok kedves kerdezo! Most meghozztad a kedvem a tesztelesre, mert en is 8ra nem varom 😊 Nekem clearblue tesztjeim vannak egy normal es egy digitalis, fogalmam sincs ezek mennyire erzekenyek, de utana olvasok majd.
#11es voltam
Gratulálok kedves kérdező. 😊😊😊
Nekem most le ment 36.8ra a hòm de meg mindig a coveline felett van. Remelem jobban nem akar esni. Hajnalban mikor vegezgem a munkaval olyan hányingerem volt.. szurkalt a jobb cickom de csak az. Meg a hasam is gorcsolt kozben picit szurt is. Most meg neki alltam kicsit takaritani hogy felkeltem es lekellett ülnöm mert ugy elkezdett szúrni jobb oldalt egészen lennt.... es most erzem tompan... ez mi lehet? Jó lenne ha a baboca... es nem meg akar jonni....
24es😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!