Ki az aki nem varja marciusban?
Figyelt kérdés
Nekem marcius elejen kellene megjonnie de remelem nem fog. Tegnap is lett pozi ovu tesztem, ma is csinalok meg. :)2018. febr. 20. 13:02
21/63 anonim válasza:
Mi uton leszunk a ferjemmel, de ha nagyon nem birok magammal, akkor max. 9en reggel tesztelek a repteren :)) A clearblue-t nyugodtan megcsinalhatod 4en reggel.
23/63 A kérdező kommentje:
Rendben :)) Varom a te eredmenyed is! Remelem orulhetunk majd!!
2018. febr. 23. 16:54
24/63 anonim válasza:
Sziasztok.
Én március 4re nem várom. 15-16.án volt pozi ovu tesztem. Plusz 17.de estére már negativ lett. 15 este es 17 reggel is összebujtunk. 15.én voltam uhn akkor volt 18mm-s tüsző jobb oldalt és 19mm bal oldalon. Két oldali..nagyon bizom benne hogy az egyiket legalább elcsiptük. 5napja emelkedik a hőm. 2napja szúr a jobb oldalam. Plusz görcsölök mintha megakarna jönni. Perszd ez mind szokott lenni mensi elött is de nem ennyivel elötte. Cickoim is be vannak durranva..
Szoritok mindenkinek!!!!
25/63 anonim válasza:
Sziasztok én 27.ére nem várom
2 hete fáj a mellem.
Duzzadt is volt
De már annyira nem duzzadt,
Viszont még mindig fáj.
Hangulat ingadozasaim vannak
Levert vagyok :/
Másfél éve próbálkozunk
Nektek kitartást márciusig
:) drukkolok mindenkinek.
26/63 anonim válasza:
Szintén március eleje; 8-án tesztelek. Hajrá mindenkinek! :)
27/63 A kérdező kommentje:
#24 En is igy vagyok. Nekem 19en lett pozi ovu tesztem es en is azt erzem hogy szurkal a jobb oldalon az alhasam. Szoritok mindenkinek! Jovo vasarnap reggel tesztelek :)
2018. febr. 25. 20:28
28/63 anonim válasza:
Sziasztok mindenkinek drukkolok nekem az xepil 2 nappal elötte már kimutatta 11+4 hetes kismama !;)
29/63 anonim válasza:
én márc-1re nem vártam, erre fel tegnap megjött :(
30/63 anonim válasza:
24es vagyok. Nekem a höm még mindig a coverline felett van. Napközben is mikor el fekszem magasabb mint szokott lenni. Vasárnapig még van 6 nap bármi lehet. Ráadásul éjszakás vagyok... nem tudom mennyire lesz jó a hőm nappali alvás után.. majd kiderül. De bizakodom még!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!